Categories: Різне

Які відтінки зараз в тренді і як їх інтегрувати в інтер’єр: кольори 2024

Створити трендовий інтер’єр можливо з правильно підібраною колірною гамою. В сучасному контексті певні кольори швидко набувають популярності. Сприяють цьому чимало факторів. Серед них лідери думок, соцмережі й навіть постійна зміна стильних інтер’єрних рішень. Використовувати трендові кольори краще обережно, поєднуючи їх з базовими відтінками. Реалізувати це здатні професійні дизайнери студії Soprano. Більше про неї дізнаєтесь за посиланням https://soprano.in.ua/.

Основні відтінки 2024 і як їх використати

У 2024 році популярні кольори все ближче наближені до природних й повторюють тренд на екологічність. В цьому легко переконатися на прикладі таких відтінків:

  • Теракотовий. За кольором нагадує глину й пісок, але дарує відчуття тепла й затишку в дизайні. Ідеально підходить для створення акцентних стін або його можна використати в текстилі.
  • Кремовий та ніжно-рожевий. Додають простору легкості та візуально не обтяжують його. Пастель можна використати в оздобленні стін або обрати постіль, подушки таких кольорів.
  • Темно-синій та бірюзовий. Глибокі тони передають спокій та роблять простір більш благородним. Підходять для кухні або можуть бути акцентними в декорі, текстилі, окремих зонах.

На зміну ніжним кольорам у 2024 році пришли темніші та насиченіші відтінки. Наприклад, чорний графіт, лавандовий, сонячно-жовтий та золотистий. Їх важче інтегрувати, але простір з такими відтінками виглядає цікавіше. 

Інтеграція трендових кольорів в інтер’єр

Щоб використати модні кольори в інтер’єрі, не обов’язково планувати капітальний ремонт. Навіть на прикладі декоративних рішень можна реалізувати трендовий дизайн. Ось кілька ідей як це зробити: 

  • Акцентні стіни. Оберіть один з трендових кольорів та пофарбуйте в нього стіну, залишивши решту в нейтральних відтінках.
  • Аксесуари та декор. Вази, свічки, текстиль можуть бути різних кольорів й легко адаптуються до будь-якого простору. Подушки й килими також можна використати для створення контрасту.
  • Меблі. Додайте до загального простору крісло, стільці або пуфи в трендових кольорах. Непоганим рішенням також буде оновити фурнітуру.
  • Комбінації з природними матеріалами. Дерево, камінь або натуральні тканини підсилюють природність трендових кольорів, що дає змогу створити відповідні візуальні акценти.

Не забувайте й про кольорові поєднання. Тут діє кілька простих правил. Теплі відтінки чудово поєднуються з холодними, а монохром завжди можна розбавити контрастом. Акцентні деталі можна додати й у кольорах сезону. Наприклад, для осені обрати помаранчевий та коричневий, а для зими білосніжний та червоний. 

Не завжди потрібно чітко слідувати усім трендам. Але, якщо вони Вам відгукуються і є бажання оновити інтер’єр, тоді розпочати варто зі звернення до професійних дизайнерів. Студія Soprano стежить за усіма тенденціями й знає як їх інтегрувати в будь-який сучасний інтер’єр. 

admin

Recent Posts

Засоби для чистки диванів та килимів: як обрати найкращий продукт для вашого дому

Коли мова йде про підтримку чистоти у вашому домі, дивани та килими заслуговують на особливу…

2 години ago

Прапори кабінетні: символ престижу та офіційності

Кожен кабінет, особливо якщо це місце зустрічі важливих осіб або офіційних переговорів, вимагає деталей, що…

3 години ago

Как правильно выбрать очки для коррекции зрения?

Очки — это не только инструмент для коррекции зрения, но и важный аксессуар, который влияет…

21 годину ago

Футзалки Nike Lunargato II: ідеальний вибір для міста та футболу

Друзі, якщо ви ще не чули про нові футзалки Nike Lunargato II, зараз саме час…

1 день ago

Щелевой диффузор для натяжных потолков и гипсокартона Interior Air— отличное решение

Это не просто элемент вентиляционной системы, а настоящее произведение искусства, которое сочетает в себе функциональность…

1 день ago

Коли варто показати дитину ортопеду-травматологу: поради батькам в Івано-Франківську

Здоров'я наших дітей - це те, що турбує кожного батька та матір. Коли мова йде…

5 днів ago