Categories: Різне

Як зняти стартер на Scania, не пошкодивши його

Ситуація, коли Scania R420 не крутить стартер, не з приємних. Адже цей пристрій відіграє важливу роль в конструкції сучасного авто. Він входить в систему запуску ДВЗ, тому несправність веде до повної зупинки роботи транспортного засобу. На щастя, в Україні цілком можливий ремонт стартерів Scania (але доведеться знайти справжніх професіоналів).

У цій статті ми поговоримо про те, як зняти даний елемент вантажівки акуратно, щоб він залишився цілим. Як правило, подібні дії потрібні для ретельнішої діагностики пристрою. А якщо стартер Scania вимагає повноцінної заміни, купити його через каталог «Алтіс Авто» можна у місті Київ чи через інтернет-магазин у будь-якому населеному пункті країни: https://altis-avto.com.ua/ua/g52435388-starter-scania.

Як демонтувати стартер Scania власноруч

Ремонт стартерів Scania передбачає повноцінний демонтаж пристрою, що очевидно. При цьому необхідно працювати дуже акуратно, адже завжди залишається можливість, що з цим вузлом все в повному порядку. Тому знімати стартер Scania r420, який не крутить, необхідно дуже обережно. Якщо ви пошкодите робочий пристрій, знадобиться заміна.

Для початку, запасіться інструментом. Як правило, вистачить найпростішого набору ручного інструменту (ключі, у тому числі та гайкові, а також викрутки). Також дуже допоможе наявність фотоапарата (використовуйте смартфон). Далі:

  • переконайтеся, що клемний хомут не підключений до акумулятора;
  • зніміть гайки та затискачі, які фіксують дроти на стартері;
  • дбайливо витягніть пристрій, щоб нічого не пошкодити навколо нього.

Після діагностики стартер Scania повертається на місце у зворотному порядку або змінюється на новий. Зверніть увагу, що схему розташування дротів краще сфотографувати, самі дроти якось помітити. Також гарною підмогою стане спеціалізована літератра.

Купити запчастини для ремонту стартерів Scania через інтернет-магазин в Україні

Однак, якщо ви не професіонал, довірити ремонт якщо Scania r420 не крутить стартер, краще фахівцям. Це захистить від можливих помилок (що заощадить гроші у подальшій перспективі). Якщо ви шукаєте, де купити новий стартер Scania, рекомендуємо інтернет-магазин «Алтіс Авто» з Києва, який відправляє запчастини для ремонту вантажівок по всій Україні. Є запчастини на «Сканія» та інші фури за розумними цінами.

admin

Recent Posts

Виготовлення брендованої рекламно-сувенірної продукції для бізнесу з нанесенням логотипу

Сьогодні створення унікальної корпоративної сувенірної продукції є важливою складовою іміджу компанії. Одним із лідерів на…

1 день ago

Что такое пудровый татуаж губ?

Что такое пудровый татуаж губ? Пудровый татуаж губ – это современная косметическая процедура, направленная на…

2 дні ago

Срочный ремонт и обслуживание ноутбуков: надежные услуги от V-COMP

Современные ноутбуки стали неотъемлемой частью нашей жизни, и когда они выходят из строя, необходим профессиональный…

2 дні ago

Почему важен правильный выбор зимних шин

Почему важен правильный выбор зимних шин Зимний сезон представляет собой особое испытание для водителей, особенно…

2 дні ago

Легальная работа для украинцев за границей: как найти достойные вакансии

Для украинцев, ищущих легальную работу за границей, открывается множество возможностей, особенно в Нидерландах. На сайте…

3 дні ago

Інфузійні та шприцеві насоси для медичних закладів України: важливість сучасного обладнання

Компанія "Harwind" є надійним постачальником медичного обладнання для клінік України, пропонуючи широкий асортимент товарів, серед…

4 дні ago