Перейти до вмісту

Ta News

Актуальні новини та поради

Меню
  • Головна
  • Різне
Меню

Пісна солянка з грибами та картоплею за 45 хвилин

Оприлюднено 20 Листопада 2024

Солянка з грибами — ідеальна страва для тих, хто шукає щось смачне, ситне й водночас пісне! У цьому рецепті солянки з грибами ми поєднали прості інгредієнти: ароматні гриби, ніжну картоплю, спеції та легку кислинку, яка додає особливого шарму. І все це — лише за 45 хвилин! Готується швидко, а смакує так, ніби щойно з ресторану. Приготуйте цю страву, щоб порадувати себе та рідних чимось смачненьким під час посту!

Інгредієнти:

Гриби – 300 г (я взяла печериці)

Цибуля – 1 шт

Картопля – 6 шт

Вода – 2 л

Оливки без кісточок – 200 г

Огірки мариновані – 2 шт

Читайте також: Тест-набір імунохроматографічний для виявлення антигенів вірусів грипу А та В

Соняшникова олія – 4 ст.л.

Томатна паста – 1.5 ст.л.

Лавровий лист – 1 шт

Дрібка солі

Перець чорний мелений – за смаком

Приготування:

  1. Очистіть, помийте гриби та цибулю. Наріжте їх невеликими шматочками.
  2. Наріжте соломкою мариновані огірки.
  3. Обсмажте цибулю на середньому вогні декілька хвилин.
  4. Додайте до цибулі гриби, обсмажте ще кілька хвилин, помішуючи.
  5. Додайте нарізані огірки, 1.5 ст.л. томатної пасти. Все добре перемішайте, накрийте сковороду кришкою та смажте 5 хвилин на слабкому вогні.
  6. Поставте на вогонь каструлю з водою, нехай закипить.
  7. Тим часом очистіть, промийте та наріжте шматочками картоплю. Додайте її в закипілу воду.
  8. Далі додайте обсмажені гриби з цибулею та огірками. Варіть солянку з моменту закипання 20 хвилин.
  9. З консервованих оливок злийте зайву рідину, додайте їх у солянку.
  10. Додайте лавровий лист, сіль та перець за смаком. Варіть ще 5-7 хвилин, потім зніміть грибну солянку з вогню і дайте їй настоятися півгодини.
  11. Перед подачею на стіл прикрасьте солянку з грибами свіжою зеленню та скибочками лимона. Смачного!

Перегляньте більше смачних ідей на сайті Bazylik.com.ua. Покрокові рецепти приготування страв з фото, цікаві статті та поради – все для того, щоб ви готували з задоволенням!

Останні новини

  • Квартирний переїзд в Києві: швидко, безпечно, професійно
  • Досконалість у кожній гранi: прикраси з діамантами від ZBIRD
  • Як тактичні рукавиці стають ключовим елементом екіпірування на передовій
  • Зависимость от налбуфина: природа, признаки и пути лечения
  • Чому звіт BidFax важливий при купівлі вживаного авто?
  • Коворкінг у стилі Нью‑Йорка 1930‑х: Senator – місце, де історія зустрічається з інноваціями
  • Сонячні панелі 550 W — шлях до енергонезалежності та економії
  • Тягне на солодке, постійна втома, набір ваги — це може бути діабет 2 типу
  • Де купити дитячий захист для роликів з доставкою
  • Як обрати парфуми на кожен день?
  • Оснащення бійця: від виживання до переваги на полі бою
  • Привітання з днем народження куму: що написати, щоб не було соромно
  • Почему стоит выбрать грамотную печать на футболках
  • Чому варто замовляти хустки з логотипом у професіоналів
  • Як підвищити шанси на публікацію в Scopus: рекомендації для авторів
  • Ручні плиткорізи для дому та професіоналів: великий вибір на itc.tools
  • Шини та диски в Києві — як знайти найкращий варіант для авто
  • Существительное fact в английском языке
  • Черный листовой чай от Пряна Хата —  аромат, вкус и бодрость в каждой чашке
  • Мережеві інвертори: ефективне рішення для вашої сонячної електростанції

Категорії

  • Різне (594)
Мапа
©2025 Ta News Мапа сайту