Горбуша – прекрасная красная рыба. Ее можно жарить, запекать, тушить. Я предлагаю попробовать приготовить оригинальное и вкусное блюдо из горбуши.
1. Филе горбуши нарезаем одинаковыми брусочками, солим.
2. Готовим маринад. Выдавливаем сок из лимонов и апельсина. Смешиваем сок, мед и растительное масло, перемешиваем. Укладываем рыбу в маринад и оставляем мариноваться в холодильнике на 3 часа.
3. Готовим кляр. Отделяем желтки от белков. Нам понадобятся только белки.Взбиваем миксером белки с водкой.
4. Каждый кусочек горбуши помещаем в кляр и обжариваем на растительном масле 2-3 минуты с каждой стороны. Ароматная рыбка готова! Вкус невероятный! Приятного аппетита!
Цистит – це запальний процес в слизовій оболонці сечового міхура, який супроводжується болями, різними порушеннями…
Віра в себе — це основа для подолання будь-яких труднощів, особливо якщо ви стикаєтеся з…
Синтезатор – це музичний інструмент, який відтворює звук за допомогою електронних сигналів. Одним з основних…
Інсульт — це серйозний стан, який може змінити життя як самого пацієнта, так і його…
Залежність — це складне явище, яке виникає внаслідок поєднання генетичних, психологічних та соціальних факторів. Не…
9 травня: парад в Москві, ракети по містах України. В Ліверпулі стартує Євробачення|Свобода.РанокНа світанку 9-го…