Впервые гаспачо появился именно в Андалусии, регионе с особенно жарким климатом. Цвет супа может варьироваться от бледно-оранжевого до красного – в зависимости от зрелости используемых помидоров.
1. Помидоры, перец и огурец вымыть, обсушить. Перец очистить от семян и перегородок.
2. Луковицу и чеснок почистить.
3. Все овощи крупно нарезать, измельчить в блендере. Добавить в блендер соль и оливковое масло.
4. Влить в блендер уксус по вкусу, перемешать. Если суп получился очень густым – разбавить его холодной кипяченой водой.
5. Готовый гаспачо перелить в кастрюлю, убрать в холодильник на 1-2 часа. Подавать к столу очень холодным.
Лазерна епіляція для жінок: краса та комфорт без компромісів У сучасному світі жінки прагнуть поєднувати…
Японський стиль в інтер'єрі Kyoto house — це гармонія мінімалізму, простоти та природи. Якщо ви…
Карпати — це місце, де природа, спокій та активний відпочинок створюють ідеальний баланс. У самому…
Двигун вентилятора відіграє важливу роль у підтриманні оптимальної температури двигуна. Цей елемент забезпечує циркуляцію повітря…
Юридичний переклад — це особлива форма перекладу, яка вимагає не лише високої мовної компетенції, а…
Які запчастини варто перевіряти перед кожною поїздкою на далекі відстані? Перед далекою подорожжю важливо ретельно…