Вкусные фрикадельки в овощном соусе станут отличным ужином и подходят к пюре, кашам и макаронам.
1. Хлеб замочите в молоке. Чеснок и 1 лук мелко нарубите или натрите на терке. Петрушку мелко нарежьте
2. В фарш добавьте лук, чеснок, отжатый хлеб, яйцо, петрушку, 1 чайную ложку соли и хорошо всё перемешайте. Поставьте фарш в холодильник на 20 минут.
3. 1 лук и морковь мелко нарежьте. На сковороде разогрейте 3-4 ложки растительного масла и обжаривайте лук до золотистого цвета.
4. К луку добавьте морковь и муку, хорошо размешайте и тушите 10 минут.
5. Высыпьте морковь и лук в кастрюльку, добавьте 2 стакана воды, вино, 1,5 чайные ложки соли и варите на огне около 10 минут, постоянно помешивая.
6. Достаньте фарш и скатайте из него небольшие шарики. Обваляйте их в муке и обжарьте около 5 минут на раскаленной сковороде с добавлением растительного масла.
7. Переложите обжаренные фрикадельки в смазанный маслом противень и залейте соусом.
8. Выпекайте около 15 минут в духовке, разогретой до 180 градусов.
Пакети дой-пак — це універсальне та популярне рішення для пакування широкого спектра продукції. Їхня основна…
Вибір якісної кавомашини чи кавоварки — це ключ до ідеальної кави в домашніх умовах або…
Світлодіодні лінійні світильники стали популярним вибором для освітлення як в домашніх умовах, так і в…
Сучасне промислове обладнання вимагає високої надійності та ефективності. Одним із найзручніших рішень для підйому вантажів…
Книги залишаються важливою частиною культурного життя, незважаючи на розвиток цифрових технологій. Якісний друк книг забезпечує…
Коли справа доходить до вибору надувного човна для риболовлі, відпочинку на воді чи активного відпочинку,…