Закуска из консервированных персиков и куриного мяса получается необычно вкусной. Курица и сладкий лук великолепно гармонируют с сочными фруктами. Несмотря на простоту рецепта, блюдо выглядит оригинально.
1. Мясо курицы отварите и остудите. Затем измельчите его. Лук мелко порежьте.
2. Персики достаньте из сиропа и промокните салфеткой. Сыр измельчите при помощи терки. Смешайте его с куриным мясом, луком, майонезом.
3. Посолите и поперчить начинку для персиков. Хорошо перемешайте. Нафаршируйте половинки персиков получившейся смесью и выложите их на листья салата.
Фронтальний навантажувач на трактор і відвал до трактора від ПАТ "Промінь" ПАТ "Промінь" є одним…
Рівне — це не лише мальовниче місто із багатою історією, але й місце, де щодня…
Сучасний світ фотографії вимагає не лише таланту, але й наявності якісного обладнання. Незалежно від того,…
Мошки та мухи можуть завдати чималої шкоди на підприємствах, особливо тих, які працюють у сфері…
SHOPPING.UA — це унікальний маркетплейс, який об'єднує українські бренди, пропонуючи покупцям великий вибір якісних товарів.…
Чиста вода — основа здоров’я та комфорту в повсякденному житті. Однак не кожна вода, яку…