Дип – соус очень густой консистенции для обмакивания хлеба, крекеров, печенья, чипсов, кусочков овощей, морепродуктов. Он чаще всего используется для приправки пищи, которую едят руками. Предлагаю простой рецепт вкусного соуса – дипа.
1. Всю зелень хорошо промываем. У шпината и петрушки удаляем грубые стебли. Зелень необходимо очень мелко порезать.
2. Отдельно смешиваем мягкий сыр и сметану до однородной массы.
3. Миндальные орехи рубим ножом до состояния крупной крошки. А можно измельчить орешки в блендере.
4. В сливочно-сырную массу добавляем порезанную зелень, рубленный миндаль, солим, добавляем лимонный сок (по вкусу), перемешиваем.Теперь необходимо поставить дип в холодильник минимум на 2 часа. Вкуснейший легкий соус готов!Приятного аппетита!
Відпочинок у Карпатах завжди зачаровує: мальовничі пейзажі, свіже повітря та широкий вибір активностей на будь-який…
Лазерна епіляція для жінок: краса та комфорт без компромісів У сучасному світі жінки прагнуть поєднувати…
Японський стиль в інтер'єрі Kyoto house — це гармонія мінімалізму, простоти та природи. Якщо ви…
Карпати — це місце, де природа, спокій та активний відпочинок створюють ідеальний баланс. У самому…
Двигун вентилятора відіграє важливу роль у підтриманні оптимальної температури двигуна. Цей елемент забезпечує циркуляцію повітря…
Юридичний переклад — це особлива форма перекладу, яка вимагає не лише високої мовної компетенції, а…