Из творога можно приготовить множество блюд. Очень красивым, необычным и вкусным получается шоколадный десерт в “”горошек””.
1. В кухонном комбайне взбить творог, сахар, сметану.
2. Замочить желатин в 100 мл воды (согласно инструкции на упаковке).Нагреть желатин до полного растворения, слегка охладить, добавить в творожную смесь, хорошо перемешать.
3. Часть творожной смеси (100 мл) отложить в кулинарный шприц.В оставшуюся смесь добавить какао-порошок и перемешать.
4. На дно глубокой тарелки постелить пищевую плёнку и в неё налить шоколадную творожную смесь.Далее осторожно с помощью шприца нашпиговать шоколадную творожную смесь белой.Остатками белой смеси залить десерт сверху, поставить в холодильник на 3-4 часа.
5. Готовый десерт перевернуть на блюдо, убрать плёнку.Украсить шоколадной стружкой.
Пакети дой-пак — це універсальне та популярне рішення для пакування широкого спектра продукції. Їхня основна…
Вибір якісної кавомашини чи кавоварки — це ключ до ідеальної кави в домашніх умовах або…
Світлодіодні лінійні світильники стали популярним вибором для освітлення як в домашніх умовах, так і в…
Сучасне промислове обладнання вимагає високої надійності та ефективності. Одним із найзручніших рішень для підйому вантажів…
Книги залишаються важливою частиною культурного життя, незважаючи на розвиток цифрових технологій. Якісний друк книг забезпечує…
Коли справа доходить до вибору надувного човна для риболовлі, відпочинку на воді чи активного відпочинку,…