Вкусное, прохлаждающее, с насыщенным черничным вкусом и ароматом – это просто объедение! Готовить черничное мороженое на сметане можно из замороженной или свежей ягоды.
1. Положите все ингредиенты в миску, измельчите с помощью блендера. Если вы взяли замороженную чернику, то ее не надо предварительно размораживать.
2. Переложите получившуюся массу в контейнер, уберите в морозилку. Спустя два часа масса немного схватится, надо ее будет достать и пройтись блендером еще раз. Далее повторяйте эту процедуру каждый час. Требуется это для того, чтобы черничное мороженое лучше замерзло.
3. Разложите готовое мороженое по креманкам, украсьте взбитыми сливками на свое усмотрение. Приятного аппетита!
Відпочинок у Карпатах завжди зачаровує: мальовничі пейзажі, свіже повітря та широкий вибір активностей на будь-який…
Лазерна епіляція для жінок: краса та комфорт без компромісів У сучасному світі жінки прагнуть поєднувати…
Японський стиль в інтер'єрі Kyoto house — це гармонія мінімалізму, простоти та природи. Якщо ви…
Карпати — це місце, де природа, спокій та активний відпочинок створюють ідеальний баланс. У самому…
Двигун вентилятора відіграє важливу роль у підтриманні оптимальної температури двигуна. Цей елемент забезпечує циркуляцію повітря…
Юридичний переклад — це особлива форма перекладу, яка вимагає не лише високої мовної компетенції, а…