Предлагаю попробовать приготовить великолепный десерт из ананаса и молотого имбиря. Вкус десерта превосходный, а калорийность при этом низкая.
1. Разрезаем ананас вдоль на четыре части, оставляя листики. Жесткую сердцевину необходимо срезать, она не понадобится.
2. Острым ножом аккуратно отделяем мякоть ананаса от кожицы (не повреждая кожуру). Срезанную мякоть нарезаем ломтиками и выкладываем вновь на кожуру. Листья ананаса заворачиваем в фольгу, чтобы они не обгорели при запекании.
3. Готовим глазурь. Смешиваем сахар с молотым имбирем, хорошо перемешиваем. Посыпаем приготовленной смесью каждую четвертинку ананаса.
4. Аккуратно перекладываем четвертинки ананасов на противень и запекаем в духовке около 10 минут (при температуре 180 градусов), пока ананас не покроется глазированной корочкой.
5. Готовим соус. Йогурт смешиваем с медом. Ананасы поливаем соусом и посыпаем молотым имбирем. Десерт готов! Приятного аппетита!
Відпочинок у Карпатах завжди зачаровує: мальовничі пейзажі, свіже повітря та широкий вибір активностей на будь-який…
Лазерна епіляція для жінок: краса та комфорт без компромісів У сучасному світі жінки прагнуть поєднувати…
Японський стиль в інтер'єрі Kyoto house — це гармонія мінімалізму, простоти та природи. Якщо ви…
Карпати — це місце, де природа, спокій та активний відпочинок створюють ідеальний баланс. У самому…
Двигун вентилятора відіграє важливу роль у підтриманні оптимальної температури двигуна. Цей елемент забезпечує циркуляцію повітря…
Юридичний переклад — це особлива форма перекладу, яка вимагає не лише високої мовної компетенції, а…