Які можливості надає Dropbox?

Навіщо Dropbox?

За допомогою програми Dropbox для комп'ютера можна здійснювати доступ до файлів і папок, які зберігаються на вашому обліковому записі. Dropboxпрямо зі свого комп'ютера. Коли ви завантажуєте та встановите програму Dropbox для комп'ютера, у вас з'являться два компоненти: За допомогою папки Dropbox у Провіднику (Windows) або Finder (Mac)

Що таке сервіс Dropbox?

Dropbox – Файловий хостинг компанії Dropbox Inc., що включає персональне хмарне сховище, синхронізацію файлів та програму-клієнт. Штаб-квартира компанії розташована у Сан-Франциско. Dropbox Inc. dropbox.com (англ.)

Що буде якщо не сплатити за Dropbox?

У разі нездійснення своєчасної оплати Платного облікового запису ми залишаємо за собою право призупинити дію Вашої підписки на такий обліковий запис або прибрати функції, доступні користувачам Платного облікового запису.

Що таке Dropbox та як з ним працювати?

Програма Dropbox для комп'ютера Програма Dropbox для комп'ютера — це єдиний упорядкований простір, у якому можна легко зосередитися на роботі та синхронізувати дані, і все це прямо на комп'ютері. Тут доступні описи, завдання, коментарі, закріплені елементи та інструменти загального доступу.

Чи можна видалити Dropbox?

Увійдіть до свого облікового запису на сайті dropbox.com. Натисніть на свій аватар (фотографію профілю або ініціали) у верхньому правому кутку. Натисніть Установки. У розділі Загальні виберіть видалити аккаунт.

Скільки безкоштовного місця на Dropbox?

Dropbox Basic – наш тарифний план початкового рівня, який пропонує 2 ГБ місця для зберігання файлів та доступу до них із різних пристроїв.

Чи можна користуватись Dropbox безкоштовно?

Тарифний план Dropbox Basic дозволяє легко отримати доступ до ваших файлів з різних пристроїв — комп'ютерів, телефонів і планшетів. безкоштовно: Windows та Mac: встановіть нашу програму, і все, що знаходиться у вашому обліковому записі, з'явиться у вас на комп'ютері в папці Dropbox.

admin

Share
Published by
admin

Recent Posts

Компанія Асаннафлекс – пакет дой пак з замком купити в Україні

Пакети дой-пак — це універсальне та популярне рішення для пакування широкого спектра продукції. Їхня основна…

4 дні ago

Обладнання до кавомашин, кавоварок та аксесуари

Вибір якісної кавомашини чи кавоварки — це ключ до ідеальної кави в домашніх умовах або…

5 днів ago

Світлодіодні лінійні світильники: зручність і енергоефективність

Світлодіодні лінійні світильники стали популярним вибором для освітлення як в домашніх умовах, так і в…

5 днів ago

Ножичні підйомники EL Series: Ідеальний вибір для вашого бізнесу

Сучасне промислове обладнання вимагає високої надійності та ефективності. Одним із найзручніших рішень для підйому вантажів…

6 днів ago

Друк книг: послуги Фамільної типографії HUSS

Книги залишаються важливою частиною культурного життя, незважаючи на розвиток цифрових технологій. Якісний друк книг забезпечує…

6 днів ago

Найпопулярніший в Україні надувний човен Колібрі: все, що вам потрібно знати

Коли справа доходить до вибору надувного човна для риболовлі, відпочинку на воді чи активного відпочинку,…

7 днів ago