Які частоти корисні для організму?

Коли ми «втягуємося» в цілющі частоти, наше тіло і розум вібрують у гармонії: 285 Гц – сигнали клітин та тканин до лікування. Викликає в тілі відчуття поновлення, приємної легкості. 396 Гц – звільняє від почуття провини та страху, щоб розчистити шлях для емоцій вищих вібрацій.

Які частоти негативно впливають на людину?

При частоті 5 Гц ушкоджується печінка, 6 Гц – розвивається морська хвороба, а також відчуття втоми, туги. Інфразвук у 7 Гц може зупинити серце та розірвати кровоносні судини. Низькі частоти здатні викликати паніку чи напад божевілля.

Як низькочастотний звук впливає на людину?

Дослідження показали, що низькочастотні акустичні коливання, в тому числі і інфразвукові, тривалістю від 25 до 2 хв з питомим звуковим тиском від 145 до 150 дБ в діапазоні частот від 1 до 100 Гц, викликали у випробуваних відчуття вібрації грудної стінки, сухість у порожнині рота, порушення зору головні …

Які частоти є небезпечними?

Дуже небезпечні частоти в діапазоні 3-50 Гц, що збігаються з частотою головного мозку. Порушення обмінних процесів у клітині пов'язане з проявом резонансної частотивпливає на концентрацію іонів.

Як Гц впливає людину?

За допомогою ультразвуку теплові або механічні впливи пружних коливань понад 100 Гц, які не відчуваються людиною, надають вплив на розумові структури, нервову систему, викликають головний біль, запаморочення, розлад зору та дихання, конвульсії до відключення свідомості.

Які частоти впливають на що?

Власна частота деяких органів людини: 20-30 Гц (резонанс голови); 40-100 Гц (резонанс очей); 0.5-13 Гц (резонанс вестибулярного апарату); 4-6 Гц (резонанс серця); 2-3 Гц (резонанс шлунка); 2-4 Гц (резонанс кишківника); 6-8 Гц (резонанс нирок); 2-5 Гц (резонанс рук) [6].

Яка частота звуку дратує людину?

Більшість дорослих людей не можуть чути звуку частотою вище за 16 кГц. Вухо саме по собі не реагує на частоти нижче 20 Гц, але можуть відчуватися через органи дотику.

Як захистити себе від інфразвуку?

використання спеціальної техніки, що коригує частоту коливань у бік вищого спектра; застосування для обладнання спеціальних оболонок із високими показниками ізоляції низькочастотних звукових коливань.

admin

Share
Published by
admin

Recent Posts

Інфузійні та шприцеві насоси для медичних закладів України: важливість сучасного обладнання

Компанія "Harwind" є надійним постачальником медичного обладнання для клінік України, пропонуючи широкий асортимент товарів, серед…

4 години ago

Строительная экспертиза от компании “Укрекспертиза Груп”

Строительная экспертиза является важной составляющей любого строительного проекта, обеспечивая его безопасность, качество и соответствие законодательным…

11 години ago

Почему важно иметь систему очистки воды в коттедже?

Система очистки воды — это необходимость для комфортной жизни в вашем коттедже. Чистая и безопасная…

18 години ago

Деревянная карта мира: уникальный элемент декора от CraftBoxUA

Для тех, кто ищет уникальные и стильные элементы декора для своего дома или офиса, интернет-магазин…

1 день ago

Магнітні спогади з Your Magnets: найкращі фотомагніти та фотонабори

Інтернет-магазин Your Magnets пропонує унікальні товари для збереження ваших найцінніших спогадів. Тут ви знайдете широкий…

1 день ago

Матеріали для манікюру: Кращі продукти від Kodi Professional

Манікюр — це не лише спосіб доглядати за руками, а й вираження індивідуальності. Для створення…

1 день ago