Яке місце посідає Ілон Маск у світі?

Вперше до списку Forbes Ілон Маск потрапив у 2012 році. Тоді він посів 190-ті місце зі статком $2,4 млрд. У 2019 році Tesla стала найбільшим виробником електромобілів у світі, у жовтні 2021 року її капіталізація вперше перевищила $1 трлн.5 Apr 2022

На якому місці Ілон Маск із найбагатших людей у ​​світі?

Наприкінці вересня 2021-го, коли акції Tesla злетіли до неба, Маск обігнав Безоса і став найбагатшою людиною в світі — і третьою (після Бернара Арно і Безоса) людиною, статки якої колись становили не менше $200 млрд.

Хто найбагатша людина у світі 2022 року?

Рейтинг Forbes. Засновник компаній SpaceX і Tesla Ілон Маск вперше очолив рейтинг найбагатших людей планети за версією Forbes, потіснивши засновника та генерального директора інтернет-ретейлера Amazon Джефа Безоса.

Скільки зараз грошей у Ілона Маска?

За оцінкою Forbes, зараз Маск має близько $2 млрд готівкою: наприкінці минулого року він продав акції Tesla на $16 млрд, з яких сплатив податки, виділив $6 млрд на благодійність і заплатив $2,6 млрд для придбання своєї початкової частки у Twitter.

Хто найбагатші люди у світі?

  • Хто вони – десятка самих багатих людей у ​​світі Ілон Маск Джефф Безос Білл Гейтс Бернар Арно Ларрі Пейдж Сергій Брін Уоррен Баффет Ларрі Еллісон Стів Балмер Мукеш Амбані
  • Хто випав з першої десятки у 2022 році
  • Як можна поправити фінансове становище звичайній людині

14 Feb 2022

На якому місці Ілон Маск стан?

Найбільший акціонер Tesla Ілон Маск, стан якого оцінюється в $219 млрд, став найбагатшою людиною у світі. Про це свідчать дані рейтингу найбагатших людей світу за версією Forbes.Найбагатшою людиною у світі бізнесмен став уперше — у минулорічному рейтингу він займав другий рядок із $151 млрд.

Чому Ілон Маск найбагатша людина у світі?

Чинниками успіху, які привели Ілона Маска на першу сходинку у списку найбагатших людей планети, Forbes назвав «революцію транспорту Землі через Tesla і революцію у космосі – через SpaceX». Дітища Маска Tesla та SpaceX успішно розвиваються.

Хто найбагатша людина в Росії 2022 року?

Володимир Лісін Володимир Лісін став найбагатшим росіянином На початок квітня 2022 року Володимир Лісін став найбагатшим громадянином Росії. Статки співвласника Новолипецького металургійного комбінату (НЛМК) оцінено журналом Forbes у $18,4 млрд, що на $7,8 млрд менше, ніж у 2021 році, коли бізнесмен посідав третє місце рейтингу.

admin

Share
Published by
admin

Recent Posts

Компанія Асаннафлекс – пакет дой пак з замком купити в Україні

Пакети дой-пак — це універсальне та популярне рішення для пакування широкого спектра продукції. Їхня основна…

3 дні ago

Обладнання до кавомашин, кавоварок та аксесуари

Вибір якісної кавомашини чи кавоварки — це ключ до ідеальної кави в домашніх умовах або…

4 дні ago

Світлодіодні лінійні світильники: зручність і енергоефективність

Світлодіодні лінійні світильники стали популярним вибором для освітлення як в домашніх умовах, так і в…

4 дні ago

Ножичні підйомники EL Series: Ідеальний вибір для вашого бізнесу

Сучасне промислове обладнання вимагає високої надійності та ефективності. Одним із найзручніших рішень для підйому вантажів…

6 днів ago

Друк книг: послуги Фамільної типографії HUSS

Книги залишаються важливою частиною культурного життя, незважаючи на розвиток цифрових технологій. Якісний друк книг забезпечує…

6 днів ago

Найпопулярніший в Україні надувний човен Колібрі: все, що вам потрібно знати

Коли справа доходить до вибору надувного човна для риболовлі, відпочинку на воді чи активного відпочинку,…

6 днів ago