Щоб зелень не зів’яла, поставте її в баночку з холодною водою, загорніть у поліетиленовий пакет і приберіть у холодильник, у відділення для овочів (нижній ящик). У поліетиленовому пакеті. Можна зробити простіше: скропити зелень холодною водою і нещільно загорнути в поліетиленовий пакет, зберігати у відділенні для овочів.
Як зберігати зелень у холодильнику правильно Найкращий спосіб для деяких прянощів, таких як петрушка, кріп, базилік, рукола, – це збереження в холодильнику. Пучок зелені достатньо поставити в ємність із холодною водою, помістити зверху поліетиленовий пакет для обмеженого доступу повітря, зафіксувати гумкою.
Поліетиленовий пакет – зелень у ньому потрібно збризнути водою, і варто залишити зелені трохи повітря в зав’язаному пакеті, проколовши в ньому кілька дірочок голкою. Паперовий рушник – теж варіант! Якщо злегка змочити його водою (але щоб не розвалювався), обернути зелень, а зверху – ще пергаментом.