Чи можна їсти м'ясо цісарки?
Зміст:
У кулінарії використовують м'ясо молодих цесарок, зазвичай тримісячних, рідше чотирьох-і п'ятимісячних (тримісячні важать близько кілограма, п'ятимісячні – до півтора кіло). Філе молодих птахів бурого кольору, а після термічної обробки стає білим.
Як на смак м'ясо цесарки?
на смак м'ясо цісарки нагадує фазана, містить менше жиру, ніж курка, а за кількістю вітамінів, мікроелементів, білка та амінокислот перевершує іншу свійську птицю та дичину.
Чим відрізняється м'ясо цісарки від м'яса курки?
Смакові якості м'яса цісарки Кістки не великі, набагато тонші порівняно з курячими. Крізь тонку шкіру проглядається м'ясо червоного кольору, тушка здається бурою. Боятися не варто. Просто м'ясо цісарки містить велику кількість гемоглобіну.
Яка користь від цесарок?
Гастрономічна цінність м'яса цісарки полягає в поєднанні ніжності курчати з легким присмаком дичини. Воно містить менше жиру, ніж куряче, за біологічними показниками вважається найкращим з м'яса свійської птиці і є дієтичним. У м'ясі цісарки велика кількість корисних речовин, вітамінів та амінокислот.
Скільки коштують пташенята цесарок?
Цісарки по 1000 рублів курчат від 350 до 500 рублів.
Скільки коштує тушка цісарки?
Вартість за кг 1200 руб. Середня вага 1000гр. Охолоджені тушки цесарки – по-справжньому царської птиці.
У якому віці мчать цісарки?
вони мчать 5-571/2 місяців. При утриманні птиці у приміщенні з регульованим кліматом та режимом освітлення тривалість кладки збільшується до 9 місяців. Продуктивність цесарок різних кольорових варіацій неоднакова.