Як приймати АСД 2 для людини?

Застосування 2 фракції АСД для людини, Як і для тварин, за стандартною схемою: 15 – 30 крапель АСД2 на 50 – 100 мл охолодженої кип'яченої води натще 2 щодня за 20-40 хвилин до їжі. Схема прийому: 5 днів прийому, потім 3 дні перерва. Цикл повторюється до одужання.

Що лікує фракція асд 2 у людини?

Лікування подагри, ревматизму, запалення лімфовузлів – 5 крапель на 10 мл протягом 5 днів, після чого береться перерва на 3 дні. Для лікування онкологічних хвороб прикладають компреси на пухлину. Якщо патологія запущена, приймають внутрішньо по 5 мл 2 щодня.

Які хвороби лікує фракція 2?

АСД-2Ф застосовують з лікувальною та профілактичною метою при хворобах шлунково-кишкового тракту, органів дихання, сечостатевої системи, ураженнях шкірних покривів, порушеннях обміну речовин різної етіології, для стимуляції діяльності центральної та вегетативної нервової системи, підвищення природної резистентності у …

Як правильно приймати АСД 2 для профілактики?

Загальноприйнята інструкція щодо застосування для людини: 15-30 крапель на третину склянки холодної кип'яченої води або чаю. Розчин п'ють двічі на добу за 20-30 хв перед їдою протягом п'яти днів, далі слідує триденна перерва.

Скільки крапель в 1 мл асд 2?

У 1 мл міститься 30 – 40 крапель АСД Ф-2.

Що лікує фракція?

На вигляд препарат являє собою густу рідину від темно-коричневого до чорного кольору, розчинну в спирті, рослинних і тваринних маслах і практично не розчинну у воді. Фракція застосовується для лікування ран, дерматитів, екзем, трофічних виразок, нориць та інших уражень шкірних покривів у тварин.

Як пити АСД 2 при пневмонії?

Він відповідає такій схемі: 1 раз на день, вранці, на голодний шлунок випити розведені у половині склянки кип'яченої холодної води 5 крапель препарату. Пити протягом 5 днів, після чого зробити триденну перерву. Наступні 5 днів збільшити кількість крапель з 5 до 10 на ті ж півсклянки води.

Як пити асд 2 при раку?

Інтенсивний метод лікування раку препаратом АСД 2 проводиться за прогресивною схемою (чотириразовим прийомом), за яким доза АСД поступово зростає. Приймають препарат щодня о 8-00, 12-00, 16-00, 20-00. Доза збільшується кожні п'ять днів. Перші п'ять днів – по 5 кап., другі – по 10 кап., треті – по 20 кап.

admin

Share
Published by
admin

Recent Posts

Одяг для великих людей: Богатир — мережа магазинів чоловічого та жіночого одягу

Коли мова йде про вибір одягу для великих людей, важливо знайти місце, де поєднуються комфорт,…

8 години ago

Розбірка автомобілів та деталі для Mercedes Sprinter

Кожен власник Mercedes Sprinter рано чи пізно стикається з необхідністю заміни деталей. І саме в…

1 день ago

Розбірка автомобілів Mercedes Sprinter: Де знайти якісні запчастини

Сучасний ринок автозапчастин переповнений пропозиціями, але знайти дійсно якісні деталі для свого Mercedes Sprinter буває…

1 день ago

Реабілітація алко та наркозалежних: шлях до нової якості життя

Реабілітація наркозалежних - це важливий крок на шляху до повернення до нормального життя, звільнення від…

2 дні ago

Вишукані ювелірні прикраси: стиль та елегантність

Ювелірні прикраси завжди були символом вишуканого смаку, статусу та неперевершеної елегантності. Інтернет-магазин TOUS пропонує широкий…

3 дні ago

Як вибрати комп’ютер: що важливо врахувати при виборі, поради та рекомендації

Вибір комп'ютера – це насправді відповідальний крок, особливо, коли потрібно знайти оптимальний варіант за доступною…

3 дні ago