Як приготувати вірменський суджух: найсмачніший рецепт

Вірменська кухня славиться своїми вишуканими смаками та різноманітністю страв. Одна з найпопулярніших і найулюбленіших вірменських страв – суджух. Це чудовий м’ясний виріб, який підкорює своїм ніжним м’ясним фаршем і ароматними спеціями. Якщо ви хочете спробувати приготувати вірменський суджух у домашніх умовах, то цей рецепт вам точно стане в пригоді.

Для приготування вірменського суджуха вам знадобляться такі інгредієнти: фарш із баранини, цибуля ріпчаста, зелень (кріп, петрушка), спеції (коріандр, кумин, паприка, чабер), сіль, перець і оливкова олія для смаження. Усі ці інгредієнти можна легко знайти в будь-якому магазині.

Для початку приготування суджуха необхідно приготувати фарш із баранини. Щоб суджух був соковитим і ніжним, вибирайте якісне м’ясо без жирових прожилок. Наріжте м’ясо на шматочки і пропустіть його через м’ясорубку або подрібніть у блендері. Потім додайте дрібно нарізану цибулю, зелень, спеції, сіль і перець за смаком. Добре перемішайте всі інгредієнти, щоб вийшов однорідний фарш.

Як зробити вірменський суджух рецепт
Інгредієнти Кількість Одиниця виміру
Борошно 500 грам
Вода 250 мілілітрів
Молоко 250 мілілітрів
Дріжджі 10 грам
Сіль 10 грам
Цукор 10 грам
Вершкове масло 50 грам
М’ясний фарш 300 грам
Цибуля ріпчаста 1 штука
Часник 3 зубчик
Перець червоний мелений 1 чайна ложка
Сіль за смаком
Перець чорний мелений за смаком
Олія рослинна для смаження

Що таке Суджук із чого роблять?

Прослухати це повідомленняПризупинитиСуджук – це плоска в’ялена ковбаса, зроблена з сухого м’яса баранини, яловичини або свинини, яка особливо поширена серед населення не ісламського віросповідання, яке проживає на території колишньої Турецької імперії.

Що таке Суджук вірменською?

Прослухати це повідомленняПризупинитиsuzuсuk, арм. սուջուխ, Անեփ), шужу́к або чужу́к (каз. шұжи́к), чучу́к (кирг. чучук), (чуваське сутă) – традиційні ковбаси в тюркських, кавказьких, балканських і близькосхідних народів.

Як правильно їсти турецький Суджук?

Прослухати це повідомленняПризупинити Зазвичай його подають як закуску на стіл у складі м’ясних тарілок, або ж їдять із хлібом і лавашем. У деяких країнах його також їдять у складі гарячих страв: додають до яєчних страв, до випічки, обсмажують на грилі та в олії. Рецептів приготування суджука дуже багато, причому використовують практично будь-які сорти м’яса.

admin

Share
Published by
admin

Recent Posts

Вишукані ювелірні прикраси: стиль та елегантність

Ювелірні прикраси завжди були символом вишуканого смаку, статусу та неперевершеної елегантності. Інтернет-магазин TOUS пропонує широкий…

5 години ago

Як вибрати комп’ютер: що важливо врахувати при виборі, поради та рекомендації

Вибір комп'ютера – це насправді відповідальний крок, особливо, коли потрібно знайти оптимальний варіант за доступною…

6 години ago

Інтернет магазин автозапчастин ІзіПартс: якість, надійність, доступність

Кожен автовласник знає, наскільки важливо використовувати надійні та якісні запчастини для свого авто. У цьому…

7 години ago

Лечение сердца и обследование в Германии: Услуги для пациентов из Украины, Грузии и Казахстана

Современная медицина Германии уже давно зарекомендовала себя на мировом уровне, особенно в области кардиологии. Лечение…

13 години ago

Ремонт вагонних ваг: надійні послуги від професіоналів

Вагонні ваги відіграють важливу роль у залізничній логістиці, забезпечуючи точне вимірювання ваги вантажів, які перевозяться…

16 години ago

Засоби для чистки диванів та килимів: як обрати найкращий продукт для вашого дому

Коли мова йде про підтримку чистоти у вашому домі, дивани та килими заслуговують на особливу…

1 день ago