Як правильно зняти сало з свині

Як правильно обробити свиню?

За класичною схемою напівтуша поділяється на:

  1. передні ноги – лопатка та кермо окремо;
  2. задні ноги – стегенця;
  3. сало та шпиг;
  4. грудинка;
  5. корейка.

Як правильно обробити чверть свині?

Підрізаємо їх ножем, проштовхуючи його вздовж ребер по всій їх довжині. Проштовхуємо ніж углиб. Не намагайтеся особливо зрізати м'ясо, адже такі ребра можна запекти в духовці, зробити гриль або згасити з овочами. Після того, як ми зняли кісточки, підбираємось до м'яких частин туші.

admin

Share
Published by
admin

Recent Posts

Компанія Асаннафлекс – пакет дой пак з замком купити в Україні

Пакети дой-пак — це універсальне та популярне рішення для пакування широкого спектра продукції. Їхня основна…

3 дні ago

Обладнання до кавомашин, кавоварок та аксесуари

Вибір якісної кавомашини чи кавоварки — це ключ до ідеальної кави в домашніх умовах або…

4 дні ago

Світлодіодні лінійні світильники: зручність і енергоефективність

Світлодіодні лінійні світильники стали популярним вибором для освітлення як в домашніх умовах, так і в…

4 дні ago

Ножичні підйомники EL Series: Ідеальний вибір для вашого бізнесу

Сучасне промислове обладнання вимагає високої надійності та ефективності. Одним із найзручніших рішень для підйому вантажів…

6 днів ago

Друк книг: послуги Фамільної типографії HUSS

Книги залишаються важливою частиною культурного життя, незважаючи на розвиток цифрових технологій. Якісний друк книг забезпечує…

6 днів ago

Найпопулярніший в Україні надувний човен Колібрі: все, що вам потрібно знати

Коли справа доходить до вибору надувного човна для риболовлі, відпочинку на воді чи активного відпочинку,…

6 днів ago