Як правильно виростити добрий урожай буряка?

Як і інші культури, буряк воліє ділянки, що добре прогріваються, тому її краще розміщувати на підвищених грядках, які забезпечать гарне освітлення. Ділянка має бути вирівняною, оскільки буряк не виносить тривалого застоювання вологи.Apr 22, 2017

Чим підгодувати буряки для швидкого росту?

Перепрілий гній розведіть у пропорції 1:10. На кожні 10 л такого розчину додайте 20 г хлористого калію. Проведіть цим розчином кореневе підживлення буряків. Для обробки буряків не можна використовувати свіжий гній: від використання коренеплоди стають грубими, у яких накопичуються нітрати.

Що любить столовий буряк при посадці?

Буряк любить сонце, але, як і більшість овочів з червоним листям, може переносити деяку тінь. Найбільше буряк любить зростати не по грядках, а по краях гряд. Тому зазвичай по центру гряди садять цвітну капусту, а по краях – буряк.

Що не любить буряк?

Буряк не любить кислий ґрунт, тому перед посівом у таку землю треба внести вапняні добрива. А взагалі вона добре приживається і на суглинках, і на супісках, і чорноземах.

Що додати до грядки перед посадкою буряків?

м, навесні перед посівом – повне добриво, наприклад, нітрофоску (100 г на 1 кв. м). Грядку ще раз неглибоко перекопують, розбивають грудки та розрівнюють. Кращі попередники для буряків – Огірки, перці, баклажани, картопля, цибуля, томати, квасоля.

Які добрива любить буряк?

При підзимовому посіві буряків вносять по 4 л органічних добрив, 30 г хлористого калію, 30 г суперфосфату, а навесні 30 г сечовини на 1 м2 посівної площі.

Яке підживлення любить буряк?

Перше добриво для буряків при посадці має містити багато азоту – близько 10 г сечовини на 1 кв. м. Другу підживлення проводять без азотовмісних препаратів, оскільки надлишок стимулює приріст бадилля на шкоду розвитку коренеплодів. Другу обробку проводять фосфорно-калійними складами.

Чому буряк корявий?

При надлишку азоту буряк зростає кострубатий, Блідий, з білими прожилками, тому краще не ризикувати.

admin

Share
Published by
admin

Recent Posts

Вишукані ювелірні прикраси: стиль та елегантність

Ювелірні прикраси завжди були символом вишуканого смаку, статусу та неперевершеної елегантності. Інтернет-магазин TOUS пропонує широкий…

17 години ago

Як вибрати комп’ютер: що важливо врахувати при виборі, поради та рекомендації

Вибір комп'ютера – це насправді відповідальний крок, особливо, коли потрібно знайти оптимальний варіант за доступною…

18 години ago

Інтернет магазин автозапчастин ІзіПартс: якість, надійність, доступність

Кожен автовласник знає, наскільки важливо використовувати надійні та якісні запчастини для свого авто. У цьому…

19 години ago

Лечение сердца и обследование в Германии: Услуги для пациентов из Украины, Грузии и Казахстана

Современная медицина Германии уже давно зарекомендовала себя на мировом уровне, особенно в области кардиологии. Лечение…

1 день ago

Ремонт вагонних ваг: надійні послуги від професіоналів

Вагонні ваги відіграють важливу роль у залізничній логістиці, забезпечуючи точне вимірювання ваги вантажів, які перевозяться…

1 день ago

Засоби для чистки диванів та килимів: як обрати найкращий продукт для вашого дому

Коли мова йде про підтримку чистоти у вашому домі, дивани та килими заслуговують на особливу…

2 дні ago