Як правильно мити аплікатор Ляпко?

Коли аплікатори Ляпко застосовуються не в медичному закладі, а індивідуально людиною, то така дезінфекція не потрібна. Досить простого догляду шумпунем або рідким милом. Потрібно обробити ними за допомогою щітки, промити водою і просушити за допомогою фена з струменем повітря, що горить, на близькій відстані від голок.

Скільки разів на день можна використовувати аплікатор Ляпко?

Тривалість курсу 1-2 тижні, інколи ж і 2-3 дня. Повторний курс можливий за 2-4 тижні. ЗАПАМ'ЯТАЙТЕ: при дискомфорті протягом 10-15 хвилин аплікатори слід прибрати та застосовувати лише через 5-10 годин або наступного дня, захоплюючи меншу зону.

Що краще валик чи килимок Ляпко?

Килимок Ляпко – дозволить лягти та розслабитися, зняти напругу. Валик Ляпко – створить голчастий душ для всього тіла, дозволить підбадьоритися та підняти працездатність. М'ячик Ляпко – Зручно брати з собою на роботу і проводити пальчикову гімнастику, або впливати на певні точки.

Скільки часу потрібно лежати на килимку Ляпка?

Тривалість сеансу становить для аплікатора – 7-10 хвилин, для валика – 5-7 хвилин. В окремих випадках виражений позитивний ефект досягається тривалим впливом від 30 хвилин до 1-2 годин. Курс лікування становить 1-2 тижні. Лікування можна повторити через 2-4 тижні.

Яка користь від аплікатора Ляпко?

Власне, аплікатор дозволяє здійснювати масаж хворих та проблемних зон практично всього хребта та суглобів. А за рахунок впливу голок з різним напилюванням м'язам передається імпульс, що їх стимулює тонус, кровообіг і заряд енергії.

Скільки разів на день можна користуватися аплікатором?

Процедура проводиться в залежності від стану та бажання пацієнта. Килимок можна, можливо використовувати до 4-5 раз в день.

Чи можна накладати аплікатор Ляпко на хребет?

Якщо викликають занепокоєння больові відчуття в пахвинній ділянці, в крижах, попереку та нижніх кінцівках, килимок Ляпко можна використовувати, укладаючи його на поперекову зону, область крижів та сідниць, зону паху. Якщо ви отримали удар, перелом йди іншу схожу травму, можна, можливо покласти аплікатор Ляпко на хребет.

Який аплікатор краще для спини?

Аплікатор Кузнєцова при поперековому остеохондрозі Для лікування поперекового остеохондрозу краще найбільше підходить спеціальний напівкруглий голковий валик для попереку. Він досить жорсткий і забезпечує рівномірний і достатній за площею вплив в області попереку.

admin

Share
Published by
admin

Recent Posts

Компанія Асаннафлекс – пакет дой пак з замком купити в Україні

Пакети дой-пак — це універсальне та популярне рішення для пакування широкого спектра продукції. Їхня основна…

3 дні ago

Обладнання до кавомашин, кавоварок та аксесуари

Вибір якісної кавомашини чи кавоварки — це ключ до ідеальної кави в домашніх умовах або…

4 дні ago

Світлодіодні лінійні світильники: зручність і енергоефективність

Світлодіодні лінійні світильники стали популярним вибором для освітлення як в домашніх умовах, так і в…

4 дні ago

Ножичні підйомники EL Series: Ідеальний вибір для вашого бізнесу

Сучасне промислове обладнання вимагає високої надійності та ефективності. Одним із найзручніших рішень для підйому вантажів…

5 днів ago

Друк книг: послуги Фамільної типографії HUSS

Книги залишаються важливою частиною культурного життя, незважаючи на розвиток цифрових технологій. Якісний друк книг забезпечує…

5 днів ago

Найпопулярніший в Україні надувний човен Колібрі: все, що вам потрібно знати

Коли справа доходить до вибору надувного човна для риболовлі, відпочинку на воді чи активного відпочинку,…

6 днів ago