Як працюють RFID мітки?

Принцип роботи RFID у тому, що при наведенні RFID зчитувача на мітку, зчитувач отримує інформацію та передає її до системи обліку даних. При цьому відстань між рідером RFID і міткою може бути до 300 метрів, залежно від можливої ​​дальності розпізнавання у системи.

Як працює радіочастотна ідентифікація?

Radio Frequency IDentification, радіочастотна ідентифікація) – спосіб автоматичної ідентифікації об'єктів, у якому за допомогою радіосигналів зчитуються або записуються дані, що зберігаються в так званих транспондерах, або RFID-мітках.

Яка частота притаманна технології RFID?

1973 рік – перша демонстрація сучасних RFID-чіпів (частота частоті 915 МГц та 12-бітові мітки) в Дослідницькій лабораторії Лос-Аламосу, США; 1983 – у США виданий перший патент з назвою RFID.

Навіщо використовують RFID?

RFID широко використовується в логістиці, роздрібній торгівлі, в системах аутентифікації персоналу. У всіх цих випадках RFID пов'язує деякий фізичний об'єкт (наприклад, товар на складі) з цифровими атрибутами (наприклад, опис товару, його вартість, дата та порядок відвантаження).

У чому різниця між NFC та RFID?

RFID-технологія є методом ідентифікації з використанням радіохвиль різного діапазону (від середніх до надвисоких), у той час як NFC – це спеціалізований підвид RFIDпрацює тільки на високих частотах.

Як розшифрувати мітки RFID?

Абревіатура RFID розшифровується як Radio Frequency IDentification, радіочастотна ідентифікація. Перші RFIDмітки були створені у 40-ті роки XX століття, а запатентовані – у 80-ті.

Що означає RFID мітка на одязі?

RFID-мітки для спецодягу: для чого використовується, в чому переваги Спецодяг з RFID-Метками – це унікальна торгова пропозиція від «Ліндстрем». Технологія є радіочастотною ідентифікацією на основі електромагнітного випромінювання, яка застосовується для ідентифікації та обліку об'єктів.

У якому діапазоні працює високочастотна HF RFID?

Типи RFID-ідентифікаторів залежно від робочої частоти: (ВЧ) Високочастотні RFID-Мітки, що працюють на частоті 13,56 МГц; (УВЧ) Ультрависокочастотні RFID-мітки, що працюють у діапазоні частот 860-960 МГц. Даний діапазон використовується в Росії, в Європі RFID-мітки працюють в діапазоні 863-868 МГц.

admin

Share
Published by
admin

Recent Posts

Компанія Асаннафлекс – пакет дой пак з замком купити в Україні

Пакети дой-пак — це універсальне та популярне рішення для пакування широкого спектра продукції. Їхня основна…

3 дні ago

Обладнання до кавомашин, кавоварок та аксесуари

Вибір якісної кавомашини чи кавоварки — це ключ до ідеальної кави в домашніх умовах або…

4 дні ago

Світлодіодні лінійні світильники: зручність і енергоефективність

Світлодіодні лінійні світильники стали популярним вибором для освітлення як в домашніх умовах, так і в…

4 дні ago

Ножичні підйомники EL Series: Ідеальний вибір для вашого бізнесу

Сучасне промислове обладнання вимагає високої надійності та ефективності. Одним із найзручніших рішень для підйому вантажів…

6 днів ago

Друк книг: послуги Фамільної типографії HUSS

Книги залишаються важливою частиною культурного життя, незважаючи на розвиток цифрових технологій. Якісний друк книг забезпечує…

6 днів ago

Найпопулярніший в Україні надувний човен Колібрі: все, що вам потрібно знати

Коли справа доходить до вибору надувного човна для риболовлі, відпочинку на воді чи активного відпочинку,…

6 днів ago