Як довго росте айва?

Айва звичайна – скоростигла, слаборосла і дуже довговічна, що живе до 70 років рослина, хоча найпродуктивніший період триває до 50 років. Одне доросле дерево дає від 40 до 100 кг цінних плодів. Знімають плоди якомога пізніше у жовтні.Feb 19, 2015

Як швидко росте айва?

Айва золотиста – це сорт середньорослого дерева, плоди якого досягають 0,3 кг. Дозрівання плодів випадає на 3 декаду вересня та зберігаються 1–1,5 місяці. Айва золотиста відрізняється гарною транспортабельністю. Плодоносити дерево починає на 4-5 рік, урожайність висока.

Як садити та доглядати за айвою?

Посадка та догляд за айвою

  1. Посадка: навесні чи восени – наприкінці чи на початку періоду спокою.
  2. Цвітіння: травень-червень.
  3. Яскраве сонячне світло.
  4. Грунт: будь-який, але краще пухкий і важкий.
  5. Полив: регулярний, 4-5 поливів за сезон.

Як поливати айву?

Полив айви Дерев, яке вже плодоносить, вперше слідує полити лише перед тим, як воно зацвіте, тим більше якщо весна видалася сухою. Вдруге потрібно полити айву, коли вона зацвіте, третій ― коли опадуть зав'язі, четвертий ― коли пагони рушать на зріст, п'ятий ― коли сформовані плоди почнуть активно зростати.

Як швидко росте японська айва?

У культурі рослина з 1874 року. Зростає кущ японська айва дуже повільно. Рослина відрізняється теплолюбністю, але незважаючи на це здатна витримувати морози до -30 ºC, хоча при такій температурі у нього підмерзають однорічні пагони та квіткові бруньки, що виявилися вищими за рівень снігу.

Коли розпускається айва?

Айва росте у вигляді піднесеного куща або невисокого штамбового деревця, висота якого рідко може перевищувати 3,5 м. Це листопадна рослина з дуже гарним періодом цвітіння з травня до початку червня та пізніми термінами плодоношення.

Як ростуть айва?

Айва – Це невисоке деревце, що виростає у висоту до 3,5 м і живе в середньому до 60 років. Цвіте воно зазвичай у травні-червні. Дуже любить світло і вологу, але в той же час чудово переносить посуху та повені. Коріння рослини в землі лежить неглибоко, айва добре приживається на ґрунтах із неглибоким заляганням ґрунтових вод.

Як посадити Цидонію?

Насіння висівають рядами через 15 см, розріджено, на глибину 1,5 – 2 см. У перший рік життя сіянці не вимагають особливої ​​уваги. Достатньо прополювання та регулярного розпушування ґрунту в міжряддях. Підгодовують 2-3 рази комплексними добривами.

admin

Share
Published by
admin

Recent Posts

Одяг для великих людей: Богатир — мережа магазинів чоловічого та жіночого одягу

Коли мова йде про вибір одягу для великих людей, важливо знайти місце, де поєднуються комфорт,…

3 години ago

Розбірка автомобілів та деталі для Mercedes Sprinter

Кожен власник Mercedes Sprinter рано чи пізно стикається з необхідністю заміни деталей. І саме в…

1 день ago

Розбірка автомобілів Mercedes Sprinter: Де знайти якісні запчастини

Сучасний ринок автозапчастин переповнений пропозиціями, але знайти дійсно якісні деталі для свого Mercedes Sprinter буває…

1 день ago

Реабілітація алко та наркозалежних: шлях до нової якості життя

Реабілітація наркозалежних - це важливий крок на шляху до повернення до нормального життя, звільнення від…

2 дні ago

Вишукані ювелірні прикраси: стиль та елегантність

Ювелірні прикраси завжди були символом вишуканого смаку, статусу та неперевершеної елегантності. Інтернет-магазин TOUS пропонує широкий…

3 дні ago

Як вибрати комп’ютер: що важливо врахувати при виборі, поради та рекомендації

Вибір комп'ютера – це насправді відповідальний крок, особливо, коли потрібно знайти оптимальний варіант за доступною…

3 дні ago