Як доглядати за хризантемою на вулиці?

Зростають у відкритому ґрунті хризантеми віддають перевагу суглинистим грунтам з високою поживністю. Ґрунт занадто легкий, або навпаки, глинистий перед посадкою можна скоригувати, але таку обробку краще проводити заздалегідь. У ґрунт вносять перегній, компост, торф, для важких ґрунтів – ще й пісок.29 Aug 2017

Як доглядати за хризантемами влітку?

Температура: влітку – 20-23 ˚C восени та навесні – 15-18 ˚C, взимку – 3-8 ˚C. Полив: у період активного зростання – не рідше 2 разів на тиждень: субстрат у горщику має бути злегка вологим весь час. Вологість повітря: рекомендуються ранкові та вечірні обприскування з пульверизатора.

Як доглядати хризантему куплену в магазині?

Після відцвітання горщикову хризантему обрізають до 10-15 см і ставлять на зимівлю у прохолодне світле приміщення. Оптимальна температура 3-8°C. Поливають рослину рідко, тільки після просихання грудки землі на 2 фаланги пальця. Зазвичай полив потрібно 1 раз на місяць.

Як зберегти букет хризантем у вазі?

Половина чайної ложки солі або 25 г цукру, розчинені у 0.5 літрах води, допоможуть зберегти свіжість хризантеми. Розчиніть у воді кімнатної температури кілька кристалів марганцівки, щоб рідина набула блідо-рожевого відтінку. Отриманий розчин допоможе рослинам довго не в'янути.

Чи можна висаджувати горщикові хризантеми у ґрунт?

Час та місце для посадки хризантеми І молоді хризантеми, і кущі, які були викопані та посаджені в горщик для зимівлі у закритому приміщенні, слідує висаджувати у відкритий грунт не раніше, ніж прогріється ґрунт. Оптимальна температура шару землі на глибину до 20 см становить 14 градусів тепла.

Що покласти в лунку під час посадки хризантеми?

Справа в тому, що квіти не люблять надто перезволожений ґрунт. Для цього її дренують, а посадкову ямку додають шар великого річкового піску. Грунт повинен бути слабокислий або нейтральний, легкий і пухкий. Занадто щільну землю досвідчені дачники змішують з торфом, перегноєм або компостом, що перепрів.

Що не любить хризантема?

Хризантеми не люблять найменшого затінення та затримки вологи, тому місце для них має бути сонячне та хоч трохи піднесене. Це гарантія того, що пагони не будуть витягуватися, змінювати час та термін цвітіння. Проте коренева система хризантем поверхнева, тому ґрунт не можна пересушувати.

Як доглядати хризантеми в домашніх умовах?

Необхідно затінювати квітку від сонця, але не ізолюйте її повністю від сонячного світла, яке необхідне для розкриття бутонів. Хризантема є вологолюбною рослиною, з чого слідує висновок, що грунт повинен бути вологим, але не перестарайтеся, не допускайте того, щоб грунт відволожився.

admin

Share
Published by
admin

Recent Posts

Медичний переклад: важливість точності у галузі охорони здоров’я

Медичний переклад – це одна з найскладніших і найвідповідальніших галузей перекладацької діяльності. Він вимагає не…

8 години ago

Бухгалтерський супровід: ключ до фінансової стабільності вашого бізнесу

Бухгалтерський супровід є одним з найважливіших аспектів успішного ведення бізнесу. Це не тільки необхідність для…

2 дні ago

Магазин військового спорядження та екіпіровки Мілітарист

В сучасному світі якісне військове спорядження та екіпіровка є незамінними для будь-якого захисника. Саме тому…

3 дні ago

Товари та послуги воєнторгу від “VIKING”: Вибір для справжніх професіоналів

Інтернет-магазин "VIKING" — це надійний постачальник якісного воєнного спорядження та тактичного одягу. Асортимент магазину включає…

3 дні ago

Наборы ковшей для кухни: идеальный выбор для вашего дома

Когда речь заходит о кухонной утвари, одним из наиболее необходимых и часто используемых предметов является…

3 дні ago

Кодування від алкоголізму: ефективний метод Довженка

Алкоголізм – це серйозна проблема, яка впливає на фізичне та психологічне здоров'я людини. Одним із…

4 дні ago