Як доглядати за гіацинтом у горщику з магазину?

Поливати гіацинт слід акуратно, не влаштовуючи в горщику болота, тому що від застою вологи цибулина загниє. Поливають водою кімнатної температури. Ідеальний варіант – тепла тала або дощова вода. Один раз на два тижні кімнатний гіацинт підгодовують універсальним рідким добривом для цибулинних квітів.

Як пересадити гіацинт із магазину в горщик?

На дно горщик, призначеного для пересадки купленого в магазині гіацинта, обов'язково кладуть будь-який дренажний матеріал (шар завтовшки 2-3 см). Потім заповнюють субстратом на 2/3, помірно поливають. Давши воді вбратися, висаджують цибулину, заглиблюючи приблизно наполовину.

Як посадити гіацинт?

Гіацинт не терпить кислих, щільних ґрунтів та застою води. Відразу після цього цибулини висаджують у заздалегідь підготовлені лунки глибиною 10-20 см (чим більше цибулина, тим глибше лунка) на відстані не менше 10-15 см один від одного. Між рядами можна залишати близько 20 див.

Чи потрібно пересаджувати гіацинт, куплений в магазині?

Пересадка після покупки в інший горщик виробляється тільки у крайньому випадку. Якщо є можливість, варто дочекатися закінчення цвітіння та повного засихання наземної частини. У деяких випадках квіткарі не чекають на осінь і висаджують гіацинт у відкритий ґрунт уже у травні.

Як доглядати квіти гіацинт?

При поливі через горщик горщика намагайтеся не потрапляти на цибулину, листя і квіти. Не перестарайтеся: якщо в ємності утворюється болото, гіацинт може згнити. Обприскувати не потрібно. Поки листя залишається зеленим, підгодовуйте квітку раз на 10 днів добривами для квітучих рослин.

Який горщик потрібний для гіацинту?

Вибір горщик Він повинен бути широким, тобто його діаметр повинен бути ширшим за цибулину. Гіацинта на 3-4 см. У той же час він повинен бути досить глибоким, щоб цибулина та дренаж помістилися в горщику. Вибираючи горщикПодивіться, чи є дренажні отвори для зливу води, інакше їх доведеться робити самому.

Як посадити гіацинт з горщика в ґрунт?

Відстань між ними має бути близько 15-20см. Глибина лунок залежить від розмірів цибулин, але в середньому гіацинт Необхідно висаджувати на глибину 15-20см. При посадці у кожну ямку бажано додати добрива. Після розміщення у лунці цибулину потрібно полити, потім присипати землею.

Що робити з цибулинами гіацинтів після цвітіння?

Гіацинт відцвіла – що робити? Після закінчення цвітіння стрілку потрібно однозначно зрізати. Причому, робити це потрібно ще до формування насіннєвих коробочок, інакше вони забиратимуть у цибулини поживні речовини, тим самим послаблюючи її.

admin

Share
Published by
admin

Recent Posts

Компанія Асаннафлекс – пакет дой пак з замком купити в Україні

Пакети дой-пак — це універсальне та популярне рішення для пакування широкого спектра продукції. Їхня основна…

3 дні ago

Обладнання до кавомашин, кавоварок та аксесуари

Вибір якісної кавомашини чи кавоварки — це ключ до ідеальної кави в домашніх умовах або…

4 дні ago

Світлодіодні лінійні світильники: зручність і енергоефективність

Світлодіодні лінійні світильники стали популярним вибором для освітлення як в домашніх умовах, так і в…

4 дні ago

Ножичні підйомники EL Series: Ідеальний вибір для вашого бізнесу

Сучасне промислове обладнання вимагає високої надійності та ефективності. Одним із найзручніших рішень для підйому вантажів…

5 днів ago

Друк книг: послуги Фамільної типографії HUSS

Книги залишаються важливою частиною культурного життя, незважаючи на розвиток цифрових технологій. Якісний друк книг забезпечує…

5 днів ago

Найпопулярніший в Україні надувний човен Колібрі: все, що вам потрібно знати

Коли справа доходить до вибору надувного човна для риболовлі, відпочинку на воді чи активного відпочинку,…

6 днів ago