Скільки терміналів в аеропорту Уфа?

На даний момент у аеропорту Уфи терміналів два – Термінал 1 (тільки внутрішні рейси) та Термінал 2 (внутрішні рейси у секторі «С» та міжнародні рейси у секторі «D»). Оскільки виліт внутрішніх рейсів розбитий на два терміналу, Іноді це завдає незручності.

Де можна курити в аеропорту Уфа?

У міжнародному аеропортуУфа” у всіх трьох залах очікування є свої курильні кімнати з детальною інструкцією, як треба курити.

Який міжнародний термінал в Уфі?

Термінал №1 обслуговує пасажирів внутрішніх рейсів, а №2 — міжнародних. Обидва оснащені сучасними системами безпеки та телетрапами для швидкої посадки у сучасні літаки. Аеропорт «Уфа» надає пасажирам якісний сервіс.

Як пройти реєстрацію в аеропорту Уфа?

У пасажирів міжнародних рейсів реєстрація починається за 2 години 30 хвилин та закінчується за 40 хвилин до вильоту. Щоб пройти реєстрацію на рейс до аеропорту, Треба пред'явити квиток та паспорт. Якщо пасажир придбав електронний квиток, реєстрації та посадки на рейс йому знадобиться лише паспорт.

Скільки коштує парковка в аеропорту в Уфі?

Безкоштовна стоянка в аеропорту Уфи. Місткість 85 машиномісць. Безкоштовно лише 2 години, далі – 100 руб/год. Добовий тариф 500 руб./добу.

Де покурити в Іркутському аеропорту?

Представники аеропорту заявили, що пасажирам та співробітникам куріння заборонено у всіх приміщеннях аеропорту Іркутська. Дотримання заборони контролюють працівники поліції. Курити дозволено на вулиці за 15 м від входів до аеровокзалів, де для цього обладнані спеціальні курильні майданчики.

Чи можна курити після реєстрації в аеропорту?

З 1 січня набрав чинності закон, який дозволяє палити в аеропортах, але у спеціально відведених для цього місцях. У Кольцовому їх чотири, по два у кожному з терміналів. Курилки розташовуються в залах очікування, куди пасажир проходить після реєстрації.

Як знайти термінал в аеропорту?

Уточнити назву свого терміналу можна у квитку, або у табло рейсів на сайті аеропорту. Не знайшли — зателефонуйте до авіакомпанії та запитайте. Якщо в аеропорту кілька терміналів і вони далеко один від одного, закладіть зайвий час на дорогу.

admin

Share
Published by
admin

Recent Posts

Розбірка автомобілів та деталі для Mercedes Sprinter

Кожен власник Mercedes Sprinter рано чи пізно стикається з необхідністю заміни деталей. І саме в…

43 хв. ago

Розбірка автомобілів Mercedes Sprinter: Де знайти якісні запчастини

Сучасний ринок автозапчастин переповнений пропозиціями, але знайти дійсно якісні деталі для свого Mercedes Sprinter буває…

57 хв. ago

Реабілітація алко та наркозалежних: шлях до нової якості життя

Реабілітація наркозалежних - це важливий крок на шляху до повернення до нормального життя, звільнення від…

10 години ago

Вишукані ювелірні прикраси: стиль та елегантність

Ювелірні прикраси завжди були символом вишуканого смаку, статусу та неперевершеної елегантності. Інтернет-магазин TOUS пропонує широкий…

2 дні ago

Як вибрати комп’ютер: що важливо врахувати при виборі, поради та рекомендації

Вибір комп'ютера – це насправді відповідальний крок, особливо, коли потрібно знайти оптимальний варіант за доступною…

2 дні ago

Інтернет магазин автозапчастин ІзіПартс: якість, надійність, доступність

Кожен автовласник знає, наскільки важливо використовувати надійні та якісні запчастини для свого авто. У цьому…

2 дні ago