Скільки отримує зарплату прибиральниця?

32874.0 руб. – середня зарплата для "прибиральниця" (Росія). Середня зарплата для 'прибиральниця', розрахована на основі вакансій, показує середню арифметичну зарплату зі знайдених вакансій (кількість таких вакансій для 'прибиральниця' дорівнює 7544).

Скільки має отримувати прибиральниця?

Середній заробіток У 2022 році в Росії люди, зайняті на цій посаді, в середньому отримують 12000-13000 рублів на місяць. Проте середньостатистичні дані не відбивають ситуацію повністю, оскільки рівень доходу може суттєво відрізнятися.

Яка зарплата у прибиральника?

За даними Місторобот. ру, середня зарплата Прибиральника в Росії за 2022 рік – 22 236 рублів. За місяць заробітна плата змінилася на 1.1% – з 21 983 до 22 236 рублів. А найчастіше у вакансіях зустрічається зарплата 15000 рублів (модальна).

Яка зарплата у прибиральниці у Москві?

Скільки заробляє Прибиральник у Москві? За даними Місторобот. ру, середня зарплата Прибиральника в Москві за 2022 рік – 35 005 рублів. За місяць заробітня плата змінилася на 1.8% – з 34 392 до 35 005 рублів.

Який оклад у Прибиральника службових приміщень?

Скільки заробляє Прибиральник виробничих приміщень в Росії? За даними Місторобот. ру, середня зарплата Прибиральника виробничих приміщень в Росії за 2022 рік – 21 128 рублів. За місяць заробітна плата змінилася на 2.6% – з 20 572 до 21 128 рублів.

Скільки отримує прибиральниця на місяць?

Середня зарплата для 'прибиральниця', розрахована на основі вакансій, показує середню арифметичну зарплату зі знайдених вакансій (кількість таких вакансій для 'прибиральниця' дорівнює 7544). 27000.0 руб. – медіанна зарплата для 'прибиральниця' (Росія).

Скільки миє прибиральниця на ставку?

№ 264 посада прибирача службових приміщень встановлюється з розрахунку 0,5 одиниці посади на кожні 250 квадратних метрів площі, що прибирається, але не менше 0,5 одиниці на школу. Отже, на одну ставку Ви повинні забирати 500 квадратних метрів.

Скільки квадратних метрів покладено на одну прибиральницю?

Так, якщо за нормативами, встановленими в організації, прибиральниця в рамках однієї ставки має прибирати 100 кв. м приміщень, то в рамках збільшення обсягу робіт їй можна доручити додатково забирати ще 50 кв. м в її основний робочий час, якщо вона здатна впоратися з таким обсягом, очевидно.

admin

Share
Published by
admin

Recent Posts

Компанія Асаннафлекс – пакет дой пак з замком купити в Україні

Пакети дой-пак — це універсальне та популярне рішення для пакування широкого спектра продукції. Їхня основна…

3 дні ago

Обладнання до кавомашин, кавоварок та аксесуари

Вибір якісної кавомашини чи кавоварки — це ключ до ідеальної кави в домашніх умовах або…

4 дні ago

Світлодіодні лінійні світильники: зручність і енергоефективність

Світлодіодні лінійні світильники стали популярним вибором для освітлення як в домашніх умовах, так і в…

4 дні ago

Ножичні підйомники EL Series: Ідеальний вибір для вашого бізнесу

Сучасне промислове обладнання вимагає високої надійності та ефективності. Одним із найзручніших рішень для підйому вантажів…

5 днів ago

Друк книг: послуги Фамільної типографії HUSS

Книги залишаються важливою частиною культурного життя, незважаючи на розвиток цифрових технологій. Якісний друк книг забезпечує…

5 днів ago

Найпопулярніший в Україні надувний човен Колібрі: все, що вам потрібно знати

Коли справа доходить до вибору надувного човна для риболовлі, відпочинку на воді чи активного відпочинку,…

6 днів ago