Основні правила гречаної дієти: Харчуватися дрібно, не менше 4-5 разів на день. Кожен прийом їжі при дієті повинен складатися із запареної гречки. У день слід з'їдати 400 г. крупи (зважувати у сухому вигляді).
Якщо в день людина споживає 2000 калорій, де більша частина (близько 1100 ккал) повинна складатися з вуглеводів (переважно складних), то разова порція гречки може бути 100-150 г (то є 308-462 ккал).
Звичайні розміри порцій
Розмір Порції | Калорії |
---|---|
100 г | 120 |
1 порція (115 г) | 138 |
1 чашка, приготовані | 208 |
1 чашка, сухий дає | 622 |
•21 Aug 2007
Він припускає, що протягом тижня на день можна з'їдати 200 грамів гречки без солі та приправ, пити воду, мінералку або зелений чай, а також приймати вітаміни. Добову порцію необхідно вжити за 3-4 їди, наприклад, 100 грамів на обід і по 50 грамів – на сніданок і вечеря.