Скільки м'яса у консервах?

За ГОСТом масова частка м'яса та жиру має бути не менше 56,5% для консервів вищого ґатунку та не менше 54% для консервів першого ґатунку. При цьому кількість жиру не може перевищувати 17%. До м'яса виробники додають жирову основу: яловичий жир-сирець, харчовий топлений жир (яловичий або кістковий). Sept 10, 2019

на 1 літр тушонки потрібно 1 кг м'яса.

Банку якісної яловичої тушонки повинна на 56% складатися з м'яса та жиру, повідомляє Роскачество. Експерти кажуть, що консерви вищого ґатунку повинні містити не менше 58% м'яса і жиру, консерви першого сорту – не менше 56% вмісту банки.

А за ГОСТу для свинячої тушонки вищого ґатунку в банку має бути не менше 59% м'яса та жиру від маси нетто готового продукту, для першого сорту – не менше 57%, для яловичої – не менше 58% та 56% відповідно.

admin

Share
Published by
admin

Recent Posts

Компанія Асаннафлекс – пакет дой пак з замком купити в Україні

Пакети дой-пак — це універсальне та популярне рішення для пакування широкого спектра продукції. Їхня основна…

3 дні ago

Обладнання до кавомашин, кавоварок та аксесуари

Вибір якісної кавомашини чи кавоварки — це ключ до ідеальної кави в домашніх умовах або…

4 дні ago

Світлодіодні лінійні світильники: зручність і енергоефективність

Світлодіодні лінійні світильники стали популярним вибором для освітлення як в домашніх умовах, так і в…

4 дні ago

Ножичні підйомники EL Series: Ідеальний вибір для вашого бізнесу

Сучасне промислове обладнання вимагає високої надійності та ефективності. Одним із найзручніших рішень для підйому вантажів…

5 днів ago

Друк книг: послуги Фамільної типографії HUSS

Книги залишаються важливою частиною культурного життя, незважаючи на розвиток цифрових технологій. Якісний друк книг забезпечує…

5 днів ago

Найпопулярніший в Україні надувний човен Колібрі: все, що вам потрібно знати

Коли справа доходить до вибору надувного човна для риболовлі, відпочинку на воді чи активного відпочинку,…

6 днів ago