Скільки м'яса у консервах?

За ГОСТом масова частка м'яса та жиру має бути не менше 56,5% для консервів вищого ґатунку та не менше 54% для консервів першого ґатунку. При цьому кількість жиру не може перевищувати 17%. До м'яса виробники додають жирову основу: яловичий жир-сирець, харчовий топлений жир (яловичий або кістковий). Sept 10, 2019

на 1 літр тушонки потрібно 1 кг м'яса.

Банку якісної яловичої тушонки повинна на 56% складатися з м'яса та жиру, повідомляє Роскачество. Експерти кажуть, що консерви вищого ґатунку повинні містити не менше 58% м'яса і жиру, консерви першого сорту – не менше 56% вмісту банки.

А за ГОСТу для свинячої тушонки вищого ґатунку в банку має бути не менше 59% м'яса та жиру від маси нетто готового продукту, для першого сорту – не менше 57%, для яловичої – не менше 58% та 56% відповідно.

admin

Share
Published by
admin

Recent Posts

Двигун вентилятора: ключовий компонент системи охолодження

Двигун вентилятора відіграє важливу роль у підтриманні оптимальної температури двигуна. Цей елемент забезпечує циркуляцію повітря…

3 години ago

Юридичний переклад

Юридичний переклад — це особлива форма перекладу, яка вимагає не лише високої мовної компетенції, а…

3 години ago

Які запчастини варто перевіряти перед кожною поїздкою на далекі відстані?

Які запчастини варто перевіряти перед кожною поїздкою на далекі відстані? Перед далекою подорожжю важливо ретельно…

3 години ago

Ексклюзивні подарункові набори для новорічного сюрпризу

Новорічні свята - це особливий час, коли хочеться здивувати близьких чимось унікальним та незабутнім. Ексклюзивні…

3 години ago

Подбор запчастей по VIN коду: как найти и купить нужные детали

Правильный подбор запчастей для автомобиля — это важная задача, которая требует точности и знаний. Ошибки…

3 години ago

Генератор биндов от Profilerr: настройте свои команды в CS:GO максимально удобно

Если вы хотите оптимизировать управление в CS:GO и получить больше преимуществ на поле боя, генератор…

13 години ago