Зберігати сухарі в домашніх умовах можна протягом кількох місяців, якщо дотримуватися кількох простих правил: зберігати їх потрібно окремо від свіжих хлібобулочних виробів за умов температури 0°С -+20°С. Рівень вологості не має перевищувати 75%.Mar 3, 2022
Розігріваємо духовку до 160 градусів. Розкладаємо шматочки хліба по деку одним шаром, причому не надто часто, щоб сохнуло рівномірно, але й не надто рідко, щоб не пригоріло. Ставимо деко у вже розігріту духовку на півгодини. Дверцята, при цьому, краще залишити відчиненими.
Краще використовувати бляшані банки для сипучих продуктів і навіть ємності з-під дитячого харчування. Термін зберігання сухарів у щільно закритих скляних банках або пластикових контейнерах, як і в поліетиленових пакетах, теж не надто тривалий.
Зберігання сухарів Правильно приготовані сухарики – продукт, що практично не псується, в сухому темному приміщенні їх можна зберігати кілька років. Для цього повністю остиглі шматочки потрібно скласти в тканинний мішечок, зав’язати і скласти в шафку для зберігання.