Скільки грошей витрачав Ескобар на резинки для грошей?

Щомісяця Пабло витрачав 2,5 тисяч доларів тільки на резинки для купюр. Одного разу, коли його донька Мануела замерзла в будинку-притулку, що не опалюється, Ескобар спалив 2 млн доларів, щоб зігріти дівчинку.

Скільки заробляв Ескобар на день?

У роки розквіту картель Ескобара заробляв близько 60 мільйонів доларів у день, А особистий стан наркобарона журнал Forbes оцінював у 1989 році у три мільярди доларів.

Що вживав Ескобар?

Однак сам Ескобар практично не вживав кокаїн. Більш того, Пабло Ескобар, незважаючи на те, що його незліченний стан виріс на торгівлі кокаїном, з презирством ставився до наркоманів, вважаючи їх недолюдами. Щоб заручитись підтримкою населення, він розгорнув у Медельїні широке будівництво.

Що трапилося з сім'єю Ескобара після його смерті?

Після загибелі чоловіка для Марії настали непрості часи — кілька років вона переховувалась з дітьми під вигаданими іменами. Багато хто думав, що родичі наркобарона пішли в тінь, але у червні 2018 року стало відомо, що вдова та спадкоємець Пабло Ескобара було заарештовано за відмивання грошей наркомафії.

Скільки заробляв Ескобар?

Пабло Ескобар увійшов в історію не як політичний діяч, бо як відомий наркобарон. Кокаїновий король не приховував своєї незаконної діяльності, яка, до речі, принесла йому чималий стан. Відповідаючи за 80% світового ринку кокаїну, він щотижня заробляв приблизно 420 млн. доларів.

Скільки грошей закопав Ескобар?

Говорять також, що щороку Ескобар позбавлявся близько 2 млрд доларів через щурів та води, які знищували гроші. Щоб захистити купюри, Ескобар і закопував гроші в бочках на зразок тієї, що знайшов на своїй ділянці Марієна-Картолос, — пластик щурам був не по зубах.

Коли день народження Ескобар?

1 грудня 1949 р. Пабло Ескобар / Дата народження

Скільки людей убив Медельїнський картель?

13 травня 1990 року учасники картеля підірвали дві бомби на алеях торгового центру під час Дня матері у Боготі. Внаслідок цих вибухів загинули 14 людина, понад 100 було поранено. 16 лютого 1991 року був підірваний замінований автомобіль Медельїне, 22 людини загинули.

admin

Share
Published by
admin

Recent Posts

Компанія Асаннафлекс – пакет дой пак з замком купити в Україні

Пакети дой-пак — це універсальне та популярне рішення для пакування широкого спектра продукції. Їхня основна…

3 дні ago

Обладнання до кавомашин, кавоварок та аксесуари

Вибір якісної кавомашини чи кавоварки — це ключ до ідеальної кави в домашніх умовах або…

4 дні ago

Світлодіодні лінійні світильники: зручність і енергоефективність

Світлодіодні лінійні світильники стали популярним вибором для освітлення як в домашніх умовах, так і в…

4 дні ago

Ножичні підйомники EL Series: Ідеальний вибір для вашого бізнесу

Сучасне промислове обладнання вимагає високої надійності та ефективності. Одним із найзручніших рішень для підйому вантажів…

6 днів ago

Друк книг: послуги Фамільної типографії HUSS

Книги залишаються важливою частиною культурного життя, незважаючи на розвиток цифрових технологій. Якісний друк книг забезпечує…

6 днів ago

Найпопулярніший в Україні надувний човен Колібрі: все, що вам потрібно знати

Коли справа доходить до вибору надувного човна для риболовлі, відпочинку на воді чи активного відпочинку,…

6 днів ago