Скільки часу потрібно пити Аторіс?

Для більшості пацієнтів рекомендована доза препарату Аторіс®становить 10 мг 1 раз на добу, терапевтична дія проявляється протягом 2 тижнів та зазвичай досягає максимуму через 4 тижні. При тривалому лікуванні ефект зберігається.

Чи можна постійно пити Аторіс?

У зв'язку з високим рівнем побічних ефектів та протипоказань до застосування Аторіс, даний препарат протипоказано приймати на постійній основі. Використати Аторіс слід лише відповідно до показань до застосування, згідно з приписами лікаря, а також спеціальних аналізів (ліпідограми).

Навіщо п'ють таблетки Аторіс?

– для зниження підвищеного загального Хс, Хс-ЛПНЩ у плазмі крові у дорослих пацієнтів з гомозиготною сімейною гіперхолестеринемією як доповнення до інших гіполіпідемічних методів лікування (наприклад, ЛПНЩ-аферез), або якщо такі методи лікування недоступні.

Чи можна кинути пити Аторіс?

І хоча побічні ефекти статинів неприємні, а яскравого поліпшення та повного лікування від них очікувати не можна, не варто припиняти їх пити без дозволу лікаря.

Скільки часу можна приймати аторвастатин?

У більшості випадків досить застосування дози 10 мг препарату. Аторвастатин 1 раз на добу. Істотний терапевтичний ефект спостерігається через 2 тижні, як правило, і максимальний терапевтичний ефект, як правило, спостерігається вже через 4 тижні. При тривалому лікуванні цей ефект зберігається.

Чим небезпечний аторвастатин?

Це може спричинити: порушення травлення та засвоюваності жирів, депресію, підвищену стомлюваність, порушення роботи головного мозку, крихкість кісток, у жінок – рання менопауза або аменорея, у чоловіків – імпотенція, ризик розвитку онкологічних захворювань через ослаблення захисних функцій організму.

Як правильно приймати таблетки Аторіс?

Рекомендована початкова доза – 10 мг 1 раз на добу. Доза може бути збільшена до 80 мг на добу в залежності від клінічного ефекту та переносимості. Дозу препарату Аторіс® необхідно підбирати залежно від мети гіполіпідемічної терапії. Корекція дози повинна проводитись з інтервалами 1 раз на 4 тижні або більше.

Коли потрібно пити Аторіс?

Приймати у будь-який час доби незалежно від часу їди. Перед початком лікування препаратом Аторіс® слід спробувати домогтися контролю гіперхолестеринемії за допомогою дієти, фізичних вправ та зниження маси тіла у пацієнтів з ожирінням та терапією основного захворювання.

admin

Share
Published by
admin

Recent Posts

Вертебрология: современное решение проблем позвоночника

Если у вас возникли боли в спине или проблемы с позвоночником, обращение к специалисту крайне…

10 години ago

Букет из 101 розы — символ роскоши и изысканности

Когда речь идет о подарке, который оставит неизгладимое впечатление, 101 роза букет — это идеальный…

13 години ago

Компанія Асаннафлекс – пакет дой пак з замком купити в Україні

Пакети дой-пак — це універсальне та популярне рішення для пакування широкого спектра продукції. Їхня основна…

5 днів ago

Обладнання до кавомашин, кавоварок та аксесуари

Вибір якісної кавомашини чи кавоварки — це ключ до ідеальної кави в домашніх умовах або…

6 днів ago

Світлодіодні лінійні світильники: зручність і енергоефективність

Світлодіодні лінійні світильники стали популярним вибором для освітлення як в домашніх умовах, так і в…

7 днів ago

Ножичні підйомники EL Series: Ідеальний вибір для вашого бізнесу

Сучасне промислове обладнання вимагає високої надійності та ефективності. Одним із найзручніших рішень для підйому вантажів…

1 тиждень ago