Що таке КТУ у школі?

Стимулююча частина заробітної плати вчителя виплачується на підставі коефіцієнта трудової участі (Далі – КТУ).

Як правильно рахувати КТУ?

У разі, якщо протягом місяця працівникові проставлено кілька знижувальних та підвищувальних коефіцієнтів, то підсумковий КТУ визначається за формулою КТУ = 1 + CK, де 1 – базовий КТУ, СК – сума знижувальних та підвищувальних коефіцієнтів, встановлених за місяць. Умовний приклад нарахування заробітної плати із застосуванням КТУ.

Що таке КТУ та як його розрахувати?

Визначення терміна Коефіцієнт трудової участі (КТУ) – показник, що відображає кількісну оцінку рівня впливу працівника на загальні результати групи підлеглих, що характеризує сумарний внесок особи у підсумки діяльності усієї виробничої бригади, колективу.

Навіщо потрібен КТУ?

КТУ використовується в оплаті при розподілі бригадного приробітку (надтарифної частини відрядного заробітку), премій за виробничі результати, винагороди за підсумками роботи за рік, інших нарахувань бригаді, відділу, дільниці, цеху.

Що означає КТУ?

ТК РФ не містить поняття коефіцієнта трудової участі (КТУ). У загальному випадку під КТУ розуміється кількісна міра трудового участі конкретного працівника в результатах праці групи працівників.

Як розраховується зарплата за КТУ?

Щоб зрозуміти, як нараховується заробітна плата з використанням КТУ, розподілимо надтарифну частину ФОП між членами бригади Припустимо, на травень цій бригаді встановлено суму у розмірі 65 000 рублів. Цю цифру потрібно поділити на суму КТУ по всіх співробітників та помножити на індивідуальний коефіцієнт трудової участі.

Що таке КТВ у зарплаті?

Перший метод розрахунку заробітної плати, що базується на коефіцієнті трудового вкладу (КТВ). КТВ характеризує узагальнену кількісну оцінку трудового вкладу працівника у загальні результати праці.

Хто встановлює КТУ?

Щомісячне значення КТУ визначати і затверджувати вправі керівник бригади (колективу) чи загальні збори трудящих. Все залежить від того, який із цих варіантів закріплений локальними документами. У першому варіанті підрахунками щомісяця займається керівник групи (бригади, колективу) чи кадровик.

admin

Share
Published by
admin

Recent Posts

Коли варто показати дитину ортопеду-травматологу: поради батькам в Івано-Франківську

Здоров'я наших дітей - це те, що турбує кожного батька та матір. Коли мова йде…

3 дні ago

Как выбрать и купить идеальный барбекю-мангалы

Конец лета и начало осени - это время пикников, дружеских посиделок и вкусного аромата свежеприготовленного…

3 дні ago

Где сегодня применяются эмалированные трубы

Эмалированные трубы уже давно заняли своё место в промышленности и строительстве благодаря своим уникальным характеристикам.…

3 дні ago

Медичне обладнання: ключові рішення для сучасної медицини

У сучасному світі медичне обладнання відіграє важливу роль у діагностиці, лікуванні та профілактиці захворювань. Якісне…

3 дні ago

Офисные кресла: как выбрать идеальный вариант для вашего рабочего места

Выбирая офисное кресло, важно учитывать множество факторов, от эргономики и дизайна до качества и материалов.…

4 дні ago

Проектування власного будинку: вибір на користь якості та індивідуальності

Проектування власного будинку — це не просто вибір планування або стилю, це створення простору, де…

4 дні ago