Що таке емульсія у кулінарії?

Емульсія – Дисперсна система, що складається з мікроскопічних крапель рідини, розподілених в іншій рідині. Емульсії можуть бути утворені двома будь-якими рідинами, що не змішуються; здебільшого однією з фаз емульсій є вода, а інший жир.

Емульсія – Дисперсна система, що складається з мікроскопічних крапель рідини (дисперсної фази), розподілених в іншій рідині (дисперсійному середовищі). Емульсії можуть бути утворені 2ма будь-якими рідинами, що не змішуються.

Емульсії – Це рідини, що містять у зваженому стані мікроскопічні крапельки інших, нерозчинних у них рідин. Типовим прикладом природних емульсій може бути молоко. У ньому краплі молочного жиру розподілені у водному середовищі.

admin

Share
Published by
admin

Recent Posts

Медичне обладнання: ключові рішення для сучасної медицини

У сучасному світі медичне обладнання відіграє важливу роль у діагностиці, лікуванні та профілактиці захворювань. Якісне…

4 години ago

Офисные кресла: как выбрать идеальный вариант для вашего рабочего места

Выбирая офисное кресло, важно учитывать множество факторов, от эргономики и дизайна до качества и материалов.…

16 години ago

Проектування власного будинку: вибір на користь якості та індивідуальності

Проектування власного будинку — це не просто вибір планування або стилю, це створення простору, де…

20 години ago

Автомобильные весы: точный контроль и надёжность от VIS Shop

Узнайте всё об автомобильных весах от VIS Shop. Подробный обзор, преимущества и почему стоит купить…

21 годину ago

Вертебрология: современное решение проблем позвоночника

Если у вас возникли боли в спине или проблемы с позвоночником, обращение к специалисту крайне…

2 дні ago

Букет из 101 розы — символ роскоши и изысканности

Когда речь идет о подарке, который оставит неизгладимое впечатление, 101 роза букет — это идеальный…

2 дні ago