Що таке абонплата за воду Дніпро?

У Дніпрі така плата складається з постійної та змінної складової. Першу беруть за обслуговування договору, та його нараховують кожному споживачеві, навіть якщо ви не користувалися водою. Змінну складову беруть за обслуговування лічильника. Цю частину абонплати беруть за кожен прилад обліку в будинку, офісі чи квартирі.Feb 2, 2022

Що таке абонентська плата за воду?

Плата за абонентське обслуговування – платіж, який споживач сплачує відшкодування витрат виконавця комунальних послуг.

Скільки платити за воду Дніпро 2022 року?

У Дніпрі з 1 січня 2022 року діє новий тариф на послуги водопостачання та водовідведення. Відповідно до рішення НКРЕКУ від 22.12.2021 року, за кубічний метр водопостачання дніпряни тепер будуть платити 18 гривень 16 копійок, а за послуги водовідведення 13 гривень 20 копійок.

Скільки платити за воду у Дніпрі?

Відповідно до рішення Національної комісії, яка здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг (від 22.12.2021 року), за кубічний метр водопостачання дніпряни будуть платити 18,16 грн., водовідведення – 13,20 грн.

Що означає абонентська платня?

Абонентська плата – фіксована плата, яка дає право вимагати отримання певного набору послуг. Абонентська плата зазвичай стягується за одиницю часу (місяць, рік).

Скільки коштує вода у Нікополі?

Із січня за послуги водовідведення та водопостачання доведеться платити більше. Плата була 28 грн. 70 коп. за куб. м., а 2022 року вона зросте до 33 грн 62 коп.

Що входить до абонплати водоканалу?

У водоканалі відповіли, що плата за обслуговування договорів йде на оплату праці, відрахування на соціальні заходи, канцтовари та бланки, паливо, послуги банків та інформаційні послуги. А частина абонплати піде ще на комуналку, оренду, навігаційну систему, стаціонарний та мобільний зв'язок та відрахування до профкому.

Як розрахувати суму за воду за лічильником?

Перші п'ять цифр чорного кольору показують кубічні метри. води. Останні три цифри, як правило, виділені червоним кольором, позначають десяті, соті та тисячні частки кубічного метра. води. Червоні цифри – це літри, в даному випадку 270 літрів. Залишаються наступні 5 цифр, ось за ними ми і зніматимемо свідчення.

admin

Share
Published by
admin

Recent Posts

Компанія Асаннафлекс – пакет дой пак з замком купити в Україні

Пакети дой-пак — це універсальне та популярне рішення для пакування широкого спектра продукції. Їхня основна…

3 дні ago

Обладнання до кавомашин, кавоварок та аксесуари

Вибір якісної кавомашини чи кавоварки — це ключ до ідеальної кави в домашніх умовах або…

4 дні ago

Світлодіодні лінійні світильники: зручність і енергоефективність

Світлодіодні лінійні світильники стали популярним вибором для освітлення як в домашніх умовах, так і в…

5 днів ago

Ножичні підйомники EL Series: Ідеальний вибір для вашого бізнесу

Сучасне промислове обладнання вимагає високої надійності та ефективності. Одним із найзручніших рішень для підйому вантажів…

6 днів ago

Друк книг: послуги Фамільної типографії HUSS

Книги залишаються важливою частиною культурного життя, незважаючи на розвиток цифрових технологій. Якісний друк книг забезпечує…

6 днів ago

Найпопулярніший в Україні надувний човен Колібрі: все, що вам потрібно знати

Коли справа доходить до вибору надувного човна для риболовлі, відпочинку на воді чи активного відпочинку,…

6 днів ago