Що робить Азелік?

Препарат для зовнішнього застосування. Має бактеріостатичну активність щодо Propionibacterium acne і Staphylococcus epidermidis, знижує вироблення жирних кислот, що сприяють виникненню акне. Зменшує освіту комедонів.29-Jul-2021

Як Азелік діє на шкіру?

Впливаючи на процес ороговіння клітин епідермісу, пригнічує ріст та активність аномальних меланоцитів, що викликають гіперпігментацію типу мелазми. Чинить противугрову, депігментуючу дію. Після нанесення на шкіру проникає в епідерміс та дерму, 3,6 % від загальної дози абсорбується у системний кровотік.

Як лікує Азелік?

Азелаїнова кислота при терапії висипу вугрів нормалізує порушені процеси кератинізації у фолікулах сальних залоз, а також зменшує вміст вільних жирних кислот у ліпідах шкіри. Виявляє протимікробну активність щодо Propionibacterium acnes та Staphylococcus epidermidis.

Скільки можна користуватися Азеліком?

Тривалість лікування індивідуальна та залежить від тяжкості захворювання. Поліпшення настає, як правило, через 4 тижні лікування, при необхідності можливе застосування препарату Азелік протягом кількох місяців.

Як використовувати Азелік від прищів?

Гель наносять тонким шаром на уражені ділянки шкіри 2 рази на день (вранці та ввечері), злегка втираючи в шкіру (2,5 см гелю достатньо для всієї поверхні обличчя). У дітей віком від 12 до 18 років препарат Азелік® застосовується при лікуванні висипу вугрів, корекція дози не потрібна.

Як впливає на шкіру азелаїнова кислота?

Азелаїнова кислота бореться з бактеріями, що викликають акне, знімає запалення, перешкоджає формуванню комедонів, відлущує мертві клітини шкіри, освітлює гіперпігментацію, зменшує запалення та почервоніння, пов'язані з куперозом та розацеа.

Чи можна наносити Азеліку вдень?

Якщо шкіра у дуже тяжкому стані, то Азелік гель необхідно наносити в рази на день (ранок-вечір), при менш вираженому акні – один раз (вечір), якщо турбують локальні висипання, то рекомендується наносити точково, так як азелік буде сушити і немає потреби в тому, щоб сушити шкіру там, де цього не треба.

Як правильно користуватись Азеліком?

Гель наносять тонким шаром на уражені ділянки шкіри 2 рази на день (вранці та ввечері), злегка втираючи в шкіру (2,5 см гелю достатньо для всієї поверхні обличчя). У дітей віком від 12 до 18 років препарат Азелік– застосовується при лікуванні висипу вугрів, корекція дози не потрібна.

admin

Share
Published by
admin

Recent Posts

Коли варто показати дитину ортопеду-травматологу: поради батькам в Івано-Франківську

Здоров'я наших дітей - це те, що турбує кожного батька та матір. Коли мова йде…

13 хв. ago

Как выбрать и купить идеальный барбекю-мангалы

Конец лета и начало осени - это время пикников, дружеских посиделок и вкусного аромата свежеприготовленного…

14 хв. ago

Где сегодня применяются эмалированные трубы

Эмалированные трубы уже давно заняли своё место в промышленности и строительстве благодаря своим уникальным характеристикам.…

6 години ago

Медичне обладнання: ключові рішення для сучасної медицини

У сучасному світі медичне обладнання відіграє важливу роль у діагностиці, лікуванні та профілактиці захворювань. Якісне…

13 години ago

Офисные кресла: как выбрать идеальный вариант для вашего рабочего места

Выбирая офисное кресло, важно учитывать множество факторов, от эргономики и дизайна до качества и материалов.…

1 день ago

Проектування власного будинку: вибір на користь якості та індивідуальності

Проектування власного будинку — це не просто вибір планування або стилю, це створення простору, де…

1 день ago