Чому вино називається Цица?
Зміст:
Але виробник ще наголосив на назві вин, всі вони незвичайні. Виявилося, що вся ця серія присвячена річкам Адигеї. Цица — це річка, а не якась там фіфа, вибачте, якась кавказька князівна, але дякую маркетологам, здивували та заінтригували.
Скільки коштує вино Ціца?
164.83 руб. цукор 35-45 г/дм3. 164.83 руб.
Скільки градусів у вині Ціца?
Коротко про товар
країна виробництва | Росія |
---|---|
фортеця | 11% про. |
сорт винограду | ізабелла |
червоне | |
напівсолодке |
Де можна купити вино Ціца?
Вино Ціца стіл. кр. п/сл 0.75 л купити у мережі магазинів "Червоне&Біле"
Як вирізнити вино від виноматеріалу?
Наливаємо грам 10 вина у прозору склянку або келих, додаємо трохи звичайної харчової соди та спостерігаємо. Якщо у напою з'явився сірувато-зелено-блакитний відтінок – він справжній. Фруктовий крохмаль входить у реакцію із содою і змінює колір. А «синтетичне» вино залишиться таким, як було.
Чому одне вино дорожче за інше?
Чому дороге вино стільки коштує Вони відрізняються один від одного тим самим терруаром — тобто розташуванням, трояндою вітрів, характером ґрунтів, флорою і фауною — загалом, кожен клаптик унікальний, і це виражається в не менш унікальному ціннику.
Скільки калорій у пляшці вина Ціца?
Харчова цінність та хімічний склад "Вино Ціца напівсолодке червоне".
Нутрієнт | Кількість | % від норми 100 ккал |
---|---|---|
Калорійність | 80 кКал | 6% |
Вуглеводи | 4 г | 2.3% |