Що означає вимога поступитися дорогою?

1.2 Правил вимога поступитися дорогою (Не створювати перешкод) означає, що Ви не повинні починати, відновлювати або продовжувати рух, здійснювати будь-який маневр, якщо це може змусити інших учасників руху, які мають по відношенню до Вас перевагу, змінити напрямок руху або швидкість.

Що означає термін обмеженої видимості?

Під терміном «Обмежена видимість» розуміється видимість дороги у напрямку руху, обмежена рельєфом місцевості, геометричними параметрами дороги, рослинністю, будівлями, спорудами чи іншими об'єктами, у тому числі ТЗ (п. 1.2).

Де вам слід зупинитися перед світлофором?

Знак 6.16 "Стоп-лінія" вказує місце, де необхідно зупинитися при заборонному сигналі світлофора (П. 6.13). В даному випадку – безпосередньо перед світлофором.

Що означає термін недостатня видимість?

«Недостатня видимість» – видимість дороги менше 300м в умовах туману, дощу, снігопаду тощо, а також у сутінках. Пункт 1.2 термін «Недостатня видимість».

Що називається дозволеною максимальною масою транспортного засобу?

Дозволена максимальна маса – маса спорядженого ТЗ з вантажем, водієм та пасажирами, встановлена ​​підприємством-виробником як максимально допустима (п. 1.2). Тому вона є постійною величиною і не залежить від фактичного завантаження ТЗ.

Що означає термін обгін квиток?

«Обгін» – випередження одного або кількох транспортних засобів, пов'язане з виїздом на смугу (бік проїжджої частини), призначену для зустрічного руху, та подальшим поверненням на раніше займану смугу (бік проїжджої частини). (Пункт 1.2 ПДР термін «Обгін»).

Що є перешкодою у пдд?

"Перешкода– нерухомий об'єкт на смузі руху (несправний або пошкоджений транспортний засіб, дефект проїжджої частини, сторонні предмети тощо), що не дозволяє продовжити рух цією смугою.

Де ви повинні зупинитись перед знаком стоп?

Необхідно враховувати, що зупинка є обов'язковою, якщо знак встановлений у перетину проїжджих частин – у стоп-лінії (якщо вона нанесена на проїжджу частину), а якщо її немає – не обов'язково зупинятися на рівні знаку, водій може зупинитися, проїхавши знак, але не далі межі перетинів.

admin

Share
Published by
admin

Recent Posts

Вишукані ювелірні прикраси: стиль та елегантність

Ювелірні прикраси завжди були символом вишуканого смаку, статусу та неперевершеної елегантності. Інтернет-магазин TOUS пропонує широкий…

10 години ago

Як вибрати комп’ютер: що важливо врахувати при виборі, поради та рекомендації

Вибір комп'ютера – це насправді відповідальний крок, особливо, коли потрібно знайти оптимальний варіант за доступною…

11 години ago

Інтернет магазин автозапчастин ІзіПартс: якість, надійність, доступність

Кожен автовласник знає, наскільки важливо використовувати надійні та якісні запчастини для свого авто. У цьому…

12 години ago

Лечение сердца и обследование в Германии: Услуги для пациентов из Украины, Грузии и Казахстана

Современная медицина Германии уже давно зарекомендовала себя на мировом уровне, особенно в области кардиологии. Лечение…

17 години ago

Ремонт вагонних ваг: надійні послуги від професіоналів

Вагонні ваги відіграють важливу роль у залізничній логістиці, забезпечуючи точне вимірювання ваги вантажів, які перевозяться…

21 годину ago

Засоби для чистки диванів та килимів: як обрати найкращий продукт для вашого дому

Коли мова йде про підтримку чистоти у вашому домі, дивани та килими заслуговують на особливу…

2 дні ago