Що означає 1 PC багаж?

Скорочення PC позначає багажне місце (від англ. piece concept). А цифра перед цією абревіатурою — кількість сумок чи валіз, які ви можете взяти із собою за тарифом. Пам'ятайте, що розміри вашого багажу не повинні перевищувати 203 см за сумою трьох вимірів: довжина, ширина, висота.

Що означає норма багажу 1 РС?

Якщо ви придбали (або тільки збираєтеся) авіаквитки і побачили, що як норми провезення вказано значення 1PC – це означає, що за даним тарифом ви можете безкоштовно провезти одну валізу (або сумку), максимальну вагу та допустимі габарити якої потрібно уточнювати в авіакомпанії-перевізника.

Що означає 1 PC багаж Аерофлот?

1PC або 2PC у квитку означають, скільки місць багажу певної ваги ви можете скласти. У бізнес-класі вам належить два місця багажу по 32 кг кожне, крім тарифу «Базовий»: за ним 1 місце 32 кг. Якщо летить «Комфортом», здавайте два місця по 23 кг або 1 місце із «Базовим» тарифом.

Що означає 2 PC?

Напис 2pc означає, що пасажир для транспортування авіабагажу в салоні та у вантажному відсіку може використовувати два місця. Таким правом перевезення можуть користуватися пасажири бізнес-класу.

Що означає багаж 2*23?

Вам дозволено взяти із собою 2 місця багажувагою до 23 кг кожне. Ви склали речі у дві валізи: одна вийшла на 15 кг, а друга на 30 кг. Логіка пасажира, як правило, проста 23 + 23 = 46, але не так. Валіза, яка важить 15 кг, піде як 1 місце. багажу, а другий, вагою 30 кг, як друге з перевагою.

Що таке багаж 2 км?

Кількість місць багажу, що допускаються до перевезення літаком, вказується в маршрут-квитанції (1 км – одне місце, 2 км – два місця).

Як дізнатися вагу багажу на рейс?

Побачити точні габарити та дізнатися, скільки кілограм багажу включено у квиток, можна буде при оформленні квитка. Якщо продавець передав нам точний вага багажу, ми відобразимо, скільки кілограм буде включено (цифра 20 у блакитній валізі означає, що ви зможете взяти з собою 20 кг багажу).

Що таке багаж 2 PC?

Пасажир може взяти 1 місце багажувагою до 15 кг. Пасажир може здати в багаж 2 валізи, вагою до 25 кг кожен. У сумі виходить 50 кг, але його не можна розділити на 30 в одній валізі та 20 в іншій, строго не більше 25 кг у кожній.

admin

Share
Published by
admin

Recent Posts

Компанія Асаннафлекс – пакет дой пак з замком купити в Україні

Пакети дой-пак — це універсальне та популярне рішення для пакування широкого спектра продукції. Їхня основна…

3 дні ago

Обладнання до кавомашин, кавоварок та аксесуари

Вибір якісної кавомашини чи кавоварки — це ключ до ідеальної кави в домашніх умовах або…

4 дні ago

Світлодіодні лінійні світильники: зручність і енергоефективність

Світлодіодні лінійні світильники стали популярним вибором для освітлення як в домашніх умовах, так і в…

5 днів ago

Ножичні підйомники EL Series: Ідеальний вибір для вашого бізнесу

Сучасне промислове обладнання вимагає високої надійності та ефективності. Одним із найзручніших рішень для підйому вантажів…

6 днів ago

Друк книг: послуги Фамільної типографії HUSS

Книги залишаються важливою частиною культурного життя, незважаючи на розвиток цифрових технологій. Якісний друк книг забезпечує…

6 днів ago

Найпопулярніший в Україні надувний човен Колібрі: все, що вам потрібно знати

Коли справа доходить до вибору надувного човна для риболовлі, відпочинку на воді чи активного відпочинку,…

6 днів ago