Що гірше за Айкос чи сигарети?

Philip Morris International стверджує, що завдяки відсутності горіння, попелу та диму їх IQOS виділяє на 95% менше шкідливих речовин, ніж сигарети, але це не враховуючи нікотин. Тому компанія стверджує, що перехід на IQOS – "найкраща альтернатива куріння".

Що шкідливіше за сигарети чи стіки?

Ще одна наукова робота мала предметом вивчення кількість нікотину не стику або диму, а в крові користувача після споживання. Виявили, що система нагрівання тютюну доставила в організм курця за 30 хвилин приблизно вдвічі менше нікотину, ніж сигарета при такій кількості затяжок.

Що краще курити сигарети чи Айкос?

У разі використання IQOS тютюн не горить, а нагрівається. ВАЖЛИВО: не виключає ризиків. При використанні IQOS виділяється на 95% менше шкідливих речовин порівняно з сигаретами*. Якщо ви стурбовані впливом куріння на ваше здоров'я, найкращим рішенням для вас буде відмова від споживання тютюну та нікотину у всіх формах.

Де більше нікотину в цигарці чи Айкос?

На думку авторів роботи, в аерозолі містяться ті ж речовини, що виділяються і при курінні звичайних цигарок. У звичайній сигареті міститься приблизно 0,9 мг нікотину, а курильних стиках – 1,9 мг. Вміст смоли в стику – 35 мг, сигареті – 17 мг. Ці показники вдвічі більше, ніж у звичайній сигареті.

Чому Айкос не такий шкідливий?

На відміну від підпаленої сигарети, IQOS нагріває тютюн, але не змушує його горіти. Як заявляє виробник, за рахунок цього разом із нікотином курець вдихає менше шкідливих хімічних речовин — на цілих 95%.

Чому не можна курити стик?

Швидкість горіння стику набагато вище, ніж у звичайних цигарок. У стику туга набивка, що серйозно ускладнює процес куріння. Різні елементи у складі стикуНаприклад, плівки призводять до виділення отруйних речовин, які можуть потрапити в організм.

Чим шкідливі стіки?

У парі від стиків є нікотин. Так відбувається тому, що при випаровуванні з гліцерином нікотин легше залишає тютюнове листя, ніж коли воно горить. При цьому нікотин токсичний для серця, репродуктивної системи, нирок, легенів та печінки. А за деякими даними, це ще канцероген.

Що краще Одноразова електронна сигарета чи Айкос?

Висновки iQos не можна порівнювати з електронними сигаретами як до смаку, так і по шкідливості. iQos хоч і виробляє менше шкідливих речовин, ніж звичайні сигарети, але у парі, що вдихається, присутня смола на рівні тютюнових сигарет. Якщо Ваше завдання відмовитись від звичайних сигарет, то краще придбати електронну сигарету.

admin

Share
Published by
admin

Recent Posts

Компанія Асаннафлекс – пакет дой пак з замком купити в Україні

Пакети дой-пак — це універсальне та популярне рішення для пакування широкого спектра продукції. Їхня основна…

3 дні ago

Обладнання до кавомашин, кавоварок та аксесуари

Вибір якісної кавомашини чи кавоварки — це ключ до ідеальної кави в домашніх умовах або…

4 дні ago

Світлодіодні лінійні світильники: зручність і енергоефективність

Світлодіодні лінійні світильники стали популярним вибором для освітлення як в домашніх умовах, так і в…

4 дні ago

Ножичні підйомники EL Series: Ідеальний вибір для вашого бізнесу

Сучасне промислове обладнання вимагає високої надійності та ефективності. Одним із найзручніших рішень для підйому вантажів…

5 днів ago

Друк книг: послуги Фамільної типографії HUSS

Книги залишаються важливою частиною культурного життя, незважаючи на розвиток цифрових технологій. Якісний друк книг забезпечує…

5 днів ago

Найпопулярніший в Україні надувний човен Колібрі: все, що вам потрібно знати

Коли справа доходить до вибору надувного човна для риболовлі, відпочинку на воді чи активного відпочинку,…

6 днів ago