Коли садити розсаду перцю у Білорусі?

У Білорусі найкращим місяцем, щоб сіяти перець на розсаду вважається лютий. Світловий день, порівняно із січнем, збільшився, і паростки отримають достатню кількість природного світла та тепла. Висаджена в лютому розсада готова до пересадки в ґрунт вже наприкінці травня – на початку червня.

Коли садити перець на розсаду 2022 року Білорусь?

Також варто враховувати, що від моменту появи сходів перцю до того, як розсада буде готова до висадки в ґрунт, проходить у середньому близько 70 днів. Місячний календар каже, що для посадки насіння під розсаду у лютому варто звернути увагу на 3, 4, 7-9, 12-14 числа. Це сприятливі дні для таких занять.

Коли садити перці у відкритий ґрунт у Білорусі?

Висадження розсади перців у відкритий ґрунт проводиться в останніх числах травня, за умови, що небезпека заморозків минула. Напередодні розсаду перців необхідно рясно полити, щоб рослини не були зів'ялими (в'янення позначається на приживлюваності).

Коли висаджувати розсаду перцю у відкритий ґрунт?

Висаджувати розсаду перцю у відкритий ґрунт потрібно наприкінці травня – середині червня. У теплицю розсаду перцю висаджують на початку квітня. Коли на розсаді з'являться перші бутони її можна висаджувати у відкритий ґрунт, якщо середньодобова температура становить не менше +15°С.

Як висаджувати розсаду перцю у відкритий ґрунт?

Лунки на грядці я маю на відстані 45-50 см один від одного, щоб надалі кущам було куди розвиватися. Після посадки перець потрібно добре полити теплою водою, а потім замульчувати соломою, сіном або іншою наявною органікою. Можна накосити трави, підсушити її і покласти на грядку.

Коли краще сіяти перець на розсаду у 2022 році?

Сприятливі дні для посадки перцю на розсаду в 2022 році Не рекомендується садити перець 10, 11, 15, 26, 27 лютого. Також є нейтральні дні для посадки: 2, 3, 5, 8, 9, 16, 20-22. У березні садити перець краще всього в таких числах: 4, 17-19, 22, 23, 30. Або вибрати нейтральну дату для посадки: 2, 3, 7, 26-28, 31.

Коли сіяти перці та баклажани у 2022 році?

Посів перцю та баклажанів на розсаду за Місячним календарем 2022 року Насіння баклажанів і перцю зазвичай починають висівати за 60-80 днів до передбачуваної висадки на грядку. Зазвичай цей час припадає на лютий – початок березня.

Коли сіяти перці на розсаду у 2022 році?

Отже, насіння перців на розсаду у 2022 році за місячним календарем можна сіяти: 2 (з 14:04), 3, 4, 7, 8, 9 (до 13:29), 12, 13, 14 (до 14:14) лютого; 3, 6 (після 11:00), 7, 8, 11 (після 10:24), 12, 13 березня; 3, 4, 8, 9 квітня.

admin

Share
Published by
admin

Recent Posts

Лечение сердца и обследование в Германии: Услуги для пациентов из Украины, Грузии и Казахстана

Современная медицина Германии уже давно зарекомендовала себя на мировом уровне, особенно в области кардиологии. Лечение…

2 години ago

Ремонт вагонних ваг: надійні послуги від професіоналів

Вагонні ваги відіграють важливу роль у залізничній логістиці, забезпечуючи точне вимірювання ваги вантажів, які перевозяться…

5 години ago

Засоби для чистки диванів та килимів: як обрати найкращий продукт для вашого дому

Коли мова йде про підтримку чистоти у вашому домі, дивани та килими заслуговують на особливу…

1 день ago

Які відтінки зараз в тренді і як їх інтегрувати в інтер’єр: кольори 2024

Створити трендовий інтер’єр можливо з правильно підібраною колірною гамою. В сучасному контексті певні кольори швидко…

1 день ago

Прапори кабінетні: символ престижу та офіційності

Кожен кабінет, особливо якщо це місце зустрічі важливих осіб або офіційних переговорів, вимагає деталей, що…

1 день ago

Как правильно выбрать очки для коррекции зрения?

Очки — это не только инструмент для коррекции зрения, но и важный аксессуар, который влияет…

2 дні ago