Коли припиняти перегонку?

Коли спирт википить, температура підніметься до 100 ° C, і почне кипіти вода. При міцності спиртовмісної рідини 15-20% (температура в кубі в цей момент буде близько 96-97°C) процес перегонки можна припиняти. Mar 18, 2019

Кипіння етилового спирту, а значить, і перетворення парів, що виділяються, на справжній самогон починається, коли температура підніметься до 78°С. І до 85 ° С це в основному і є спирт-сирець, а далі починають закипати і дистилюватися сивушні олії. Гонять самогон, як правило, поки температура не підніметься вище за 92°С.

При підвищенні температури до 830С починається значне виділення сивушних олій – "хвостів". Ті, хто не женеться за кількістю і наголошує на високу якість самогону, при цій температурі припиняють відбір «тіла».

Готовому самогону потрібно дати відпочити приблизно тиждень, перш ніж пити його. Гарний самогонник нікуди не поспішає: жене повільно, дає відстоятися.

admin

Share
Published by
admin

Recent Posts

Shelter — ідеальний вибір для відпочинку в Буковелі

Відпочинок у Карпатах завжди зачаровує: мальовничі пейзажі, свіже повітря та широкий вибір активностей на будь-який…

17 години ago

Лазерна епіляція для жінок клініка Doc Life на Осокорках

Лазерна епіляція для жінок: краса та комфорт без компромісів У сучасному світі жінки прагнуть поєднувати…

2 дні ago

Японський стиль в інтер’єрі: як створити затишок та мінімалізм у своєму просторі

Японський стиль в інтер'єрі Kyoto house — це гармонія мінімалізму, простоти та природи. Якщо ви…

2 дні ago

Готель “Шепіт Лісу”: унікальний відпочинок у Карпатах біля Буковеля

Карпати — це місце, де природа, спокій та активний відпочинок створюють ідеальний баланс. У самому…

3 дні ago

Двигун вентилятора: ключовий компонент системи охолодження

Двигун вентилятора відіграє важливу роль у підтриманні оптимальної температури двигуна. Цей елемент забезпечує циркуляцію повітря…

4 дні ago

Юридичний переклад

Юридичний переклад — це особлива форма перекладу, яка вимагає не лише високої мовної компетенції, а…

4 дні ago