Коли проходила остання Олімпіада в Росії?

На якому місці Росія в Олімпійських іграх 2022?

У неділю, 20 лютого, завершилися змагання на Олімпійських іграх – 2022 у Пекіні. Збірна Росії посіла дев’яте місце в медальному заліку, записавши на свій рахунок 6 золотих, 12 срібних і 14 бронзових нагород на Іграх. За загальною кількістю нагород збірна Росії з 32 медалями посіла друге місце.

Де проходитиме зимова Олімпіада 2026 року?

Зимова Олімпіада – 2026 пройде в Мілані та Кортіна-д'Ампеццо, змагання планують провести з 6 по 22 лютого 2026 року. Літня Олімпіад а-2028 відбудеться в Лос-Анджелесі (США), проведення Ігор планується з 21 липня до 6 серпня 2028 року.

Де будуть Олімпійські ігри 2022 року?

Пекіні Зимова Олімпіада 2022 у Пекіні (Китай), Зимові Олімпійські ігри 2022 : дата, розклад і результати, новини, медальний залік Олімпійських ігор – Чемпіонат

У якому році була остання зимова Олімпіада?

2018 Winter Olympics, фр. Jeux Olympiques d'hiver de 2018, офіційна назва: XXIII Зимові Олімпійські ігри) – міжнародний спортивний захід, що проходив із 9 до 25 лютого 2018 року на олімпійських об’єктах, розташованих у повіті Пхьончхан провінції Канвондо, Республіка Корея.

Хто виграє в Олімпіаді 2022?

Медальний залік очолює збірна Норвегії, в активі якої 12 золотих, 7 срібних і 7 бронзових медалей. Друге місце посідає Німеччина (9-6-3). На третій позиції розташовуються США (7-6-4). Збірна Росії завоювала 4 золоті, 7 срібних і 9 бронзових медалей і посідає дев’яте місце.

На якому місці Росія на Олімпіаді 2022 Таблиця 15 лютого?

Збірна Норвегії лідирує в медальному заліку Олімпіади-2022 , вигравши 16 золотих медалей. Росія розташувалася на дев’ятій сходинці – у нашої збірної 6 золотих, 11 срібних і 14 бронзових нагород.

Де буде наступна зимова Олімпіада 2024?

Четверті зимові юнацькі Олімпійські ігри відбудуться в провінції Канвондо в Південній Кореї. Раніше тут відбулися зимові Олімпійські ігри в Пхьончхані-2018. Це перші зимові юнацькі Олімпійські ігри, які відбудуться в Азії.

admin

Share
Published by
admin

Recent Posts

Компанія Асаннафлекс – пакет дой пак з замком купити в Україні

Пакети дой-пак — це універсальне та популярне рішення для пакування широкого спектра продукції. Їхня основна…

3 дні ago

Обладнання до кавомашин, кавоварок та аксесуари

Вибір якісної кавомашини чи кавоварки — це ключ до ідеальної кави в домашніх умовах або…

5 днів ago

Світлодіодні лінійні світильники: зручність і енергоефективність

Світлодіодні лінійні світильники стали популярним вибором для освітлення як в домашніх умовах, так і в…

5 днів ago

Ножичні підйомники EL Series: Ідеальний вибір для вашого бізнесу

Сучасне промислове обладнання вимагає високої надійності та ефективності. Одним із найзручніших рішень для підйому вантажів…

6 днів ago

Друк книг: послуги Фамільної типографії HUSS

Книги залишаються важливою частиною культурного життя, незважаючи на розвиток цифрових технологій. Якісний друк книг забезпечує…

6 днів ago

Найпопулярніший в Україні надувний човен Колібрі: все, що вам потрібно знати

Коли справа доходить до вибору надувного човна для риболовлі, відпочинку на воді чи активного відпочинку,…

7 днів ago