Коли молоді починають нести великі яйця?

У середньому, курка-молодка перетворюється на несушку, тобто. починає нести яйця, у віці 20-24 тижнів.Nov 4, 2019

Скільки місяців куряться?

Так, якщо особини, для яких основною діяльністю є виробництво яєць, дають перші плоди при досягненні 4,5-5,5 місяців, то кури м'ясо-яєчного напрямку дозрівають через 6,5 місяців, а несушки м'ясного типу забезпечують стабільне надходження яєць лише у віці 7-8 місяців.

Як дізнатися, що курка знесла яйце?

2:005:33Suggested clip 58 secondsЯк дізнатися, коли занесеться курка? Як відрізнити несушку від пустушки? YouTubeStart of suggested clipEnd of suggested clip

Скільки років мчать кури Хайсекс Браун?

Як правило, середня тривалість несучості у даних курей залишається на високому рівні протягом 2-3 років. Середня продуктивність несучок породи Хайсекс коливається від 320 шт для різновиду Браун і до 280 яєць, що приносяться квочками Уайт.

Чому молоді кури не мчать?

Одна з перших причин, чому не мчать кури несушки, це дуже низький або високий рівень температури курника. Птах дуже сприйнятливий до відхилень у температурі від найбільш оптимальної, що дорівнює 22-25 градусів. Тому, щоб контролювати це питання, найкраще якщо в курнику буде термометр.

Коли курчата починають нести яйця?

У середньому, курка-молодка перетворюється на несушку, тобто. починає нести яйця, віком 20-24 тижнів. Вік статевого дозрівання та початку яйцекладки залежить від породи або кросу курки.

Коли починають нести кури після зими?

Зазвичай кури починають нестись із п'ятимісячного віку.Приблизно через одинадцять місяців у них настає линяння, що триває від одного до чотирьох місяців (тривалість залежить від породи та умов утримання). Під час линяння яєць чекати не доводиться, тут потрібно просто зачекати.

Чому курка не може знести яйце?

Ще однією причиною порушення яйцекладки може стати специфічна будова лобкових кісток, через що прохід буде занадто вузьким, і навіть невеликі яйця не зможуть вийти назовні. Якщо курка не може знести яйце, то навіть фахівці не зможуть допомогти. І таку несучку доведеться відправити на забій.

admin

Share
Published by
admin

Recent Posts

Інфузійні та шприцеві насоси для медичних закладів України: важливість сучасного обладнання

Компанія "Harwind" є надійним постачальником медичного обладнання для клінік України, пропонуючи широкий асортимент товарів, серед…

15 години ago

Строительная экспертиза от компании “Укрекспертиза Груп”

Строительная экспертиза является важной составляющей любого строительного проекта, обеспечивая его безопасность, качество и соответствие законодательным…

23 години ago

Почему важно иметь систему очистки воды в коттедже?

Система очистки воды — это необходимость для комфортной жизни в вашем коттедже. Чистая и безопасная…

1 день ago

Деревянная карта мира: уникальный элемент декора от CraftBoxUA

Для тех, кто ищет уникальные и стильные элементы декора для своего дома или офиса, интернет-магазин…

2 дні ago

Магнітні спогади з Your Magnets: найкращі фотомагніти та фотонабори

Інтернет-магазин Your Magnets пропонує унікальні товари для збереження ваших найцінніших спогадів. Тут ви знайдете широкий…

2 дні ago

Матеріали для манікюру: Кращі продукти від Kodi Professional

Манікюр — це не лише спосіб доглядати за руками, а й вираження індивідуальності. Для створення…

2 дні ago