Коли цвітуть багаторічні хризантеми?

Більшість видів цвітуть восени, причому до листопада, але бутони диких хризантем розпускаються у червні та липні.. Цікаво, що всі сучасні сорти походять від двох видів: Індійської та Шовковицелистної хризантеми.Jun 17, 2021

Як доглядати за хризантемою на вулиці?

Посадка та догляд за хризантемою Температура: влітку – 20-23 ˚C восени та навесні – 15-18 ˚C, взимку – 3-8 ˚C. Полив: у період активного зростання – не рідше 2 разів на тиждень: субстрат у горщику має бути злегка вологим весь час. Вологість повітря: рекомендуються ранкові та вечірні обприскування з пульверизатора.

Коли цвітуть хризантеми у саду?

Ранні сорти хризантем, як правило, цвітуть з липня-серпня до жовтня. Від закладки бутонів до цвітіння зазвичай проходить 7-8 тижнів. Для середньоквітучих сортів хризантем потрібно більше часу для закладки бутонів (9-10 тижнів), і тому вони зацвітають пізніше, у жовтні-листопаді.

Коли цвітуть ранні хризантеми?

Період цвітіння хризантем Цвітуть з серпня по грудень та за термінами цвітіння поділяються на ранні (серпень-середина жовтня), середні (кінець жовтня-листопад) та пізні (грудень).

Що робити, щоб хризантема не витягувалася?

Щоб кущик став пишним та красивим, а не витягувався вгору, у міру його зростання треба прищипувати основні стовбури для розвитку бічних пагонів, на яких закладатимуться бутони. Для дрібноквіткових хризантем достатньо двох-трьох прищипок, щоб сформувати кілька міцних гілок у кущі.

Як зберегти букет хризантем у вазі?

Половина чайної ложки солі або 25 г цукру, розчинені у 0.5 літрах води, допоможуть зберегти свіжість хризантеми. Розчиніть у воді кімнатної температури кілька кристалів марганцівки, щоб рідина набула блідо-рожевого відтінку. Отриманий розчин допоможе рослинам довго не в'янути.

Як доглядати хризантему куплену в магазині?

Після відцвітання горщикову хризантему обрізають до 10-15 см і ставлять на зимівлю у прохолодне світле приміщення. Оптимальна температура 3-8°C. Поливають рослину рідко, тільки після просихання грудки землі на 2 фаланги пальця. Зазвичай полив потрібно 1 раз на місяць.

Коли зацвітають хризантеми?

Більшість видів цвітуть восени, причому до листопада, але бутони диких хризантем розпускаються у червні та липні. Цікаво, що всі сучасні сорти походять від двох видів: Індійської та Шовковицелистої хризантеми.

admin

Share
Published by
admin

Recent Posts

Вишукані ювелірні прикраси: стиль та елегантність

Ювелірні прикраси завжди були символом вишуканого смаку, статусу та неперевершеної елегантності. Інтернет-магазин TOUS пропонує широкий…

11 години ago

Як вибрати комп’ютер: що важливо врахувати при виборі, поради та рекомендації

Вибір комп'ютера – це насправді відповідальний крок, особливо, коли потрібно знайти оптимальний варіант за доступною…

12 години ago

Інтернет магазин автозапчастин ІзіПартс: якість, надійність, доступність

Кожен автовласник знає, наскільки важливо використовувати надійні та якісні запчастини для свого авто. У цьому…

13 години ago

Лечение сердца и обследование в Германии: Услуги для пациентов из Украины, Грузии и Казахстана

Современная медицина Германии уже давно зарекомендовала себя на мировом уровне, особенно в области кардиологии. Лечение…

19 години ago

Ремонт вагонних ваг: надійні послуги від професіоналів

Вагонні ваги відіграють важливу роль у залізничній логістиці, забезпечуючи точне вимірювання ваги вантажів, які перевозяться…

22 години ago

Засоби для чистки диванів та килимів: як обрати найкращий продукт для вашого дому

Коли мова йде про підтримку чистоти у вашому домі, дивани та килими заслуговують на особливу…

2 дні ago