Хаш чи холодець що краще

Яка різниця між хаш і холодець?

Українська холодець готується з яловичих ніг, хвостів, м'яса. Можна додавати і свинячі ноги за бажанням. Кавказький хаш це суп, який готується з рубця (або інакше в народі називають – трібуха), і він вариться в молоці з додаванням усіляких спецій. У хаш ніколи не додадуть свинину, зазвичай роблять із яловичих ніг.

Чия національна страва холодець?

Відомий із XVI століття. У російської кухні є популярною холодною закускою на святковому столі. Зазвичай холодець подають до столу з хріном чи гірчицею. Існують національні різновиди холодця, наприклад, грузинська страва чоловіка, молдавський холодець «ресол» з півня.

admin

Share
Published by
admin

Recent Posts

Коли варто показати дитину ортопеду-травматологу: поради батькам в Івано-Франківську

Здоров'я наших дітей - це те, що турбує кожного батька та матір. Коли мова йде…

2 дні ago

Как выбрать и купить идеальный барбекю-мангалы

Конец лета и начало осени - это время пикников, дружеских посиделок и вкусного аромата свежеприготовленного…

2 дні ago

Где сегодня применяются эмалированные трубы

Эмалированные трубы уже давно заняли своё место в промышленности и строительстве благодаря своим уникальным характеристикам.…

2 дні ago

Медичне обладнання: ключові рішення для сучасної медицини

У сучасному світі медичне обладнання відіграє важливу роль у діагностиці, лікуванні та профілактиці захворювань. Якісне…

3 дні ago

Офисные кресла: как выбрать идеальный вариант для вашего рабочего места

Выбирая офисное кресло, важно учитывать множество факторов, от эргономики и дизайна до качества и материалов.…

3 дні ago

Проектування власного будинку: вибір на користь якості та індивідуальності

Проектування власного будинку — це не просто вибір планування або стилю, це створення простору, де…

3 дні ago