Чим відрізняються Афрокудрі від Дредокудрі?

Афрокудрі плетуться на каркас, якого майстер вже безпосередньо прикріплює матеріал. Виглядають дуже ефектно і, якщо особливо не придивлятися, то брейди непомітні. Дредокудрі – Більш автентичний, "неформальний" варіант. Але все-таки головна відмінність полягає в тому, що вони плетуться піввісімкою.

Що таке Дредокудрі?

Хочу розповісти вам про мою нову зачіску – дредокудрях. Це таке вплетення у своє волосся кучерявого канекалону. Плетіння може бути точкове, а можливо через брейд (на каркас).

Скільки носяться Дредокудрі?

ТАКОЖ РОБИМО ДЕ СЕ ДРЕДИ І ДРЕДОКУДРІ, ПЛЕТІННЯ ТОЧКОВО КОСИЧКОЮ ВОСЬМІРКОЮ І НАТУРАЛЬНІ ДРЕДИ, НОСЯТЬСЯ ТАКІ ЗАЧИСКИ Спокійно 2-3 МІСЯЦЯ!

Як доглядати афро кучері з Канекалона?

Догляд за канеколоном полягає в наступному: 1) Не сушити феном, не використовувати електрощипці, термобігуді, уникати високих температур – все це може зашкодити штучному волоссю. 2) Після зняття канекалона волосся потребує харчування та зволоження.

Чим відрізняється Афрокудрі від Афролоконів?

Афрокудрі і афролокони відрізняються волоною, крутістю завитка. Техніка створення зачіски: Афролокони приплітаються на каркас – це один із найбільш щадних методів афроплетіння. Зачіска носиться в середньому 1,5 місяці, за дотримання рекомендацій майстра.

Що таке Зізі кіски?

Зізі – це тоненькі коси, які вплітають у своє волосся. Зачіска візуально схожа на афрокоси, але самі кіски тонші і виготовлені вже заздалегідь у заводських умовах. Завдяки цьому час заплетення зизі складає від 3.5 – 5 годин, виходячи їх особливостей волосся (довжини та густоти) та способу заплетення.

Що це таке де дреди?

Як правило, те, що називають «дедреди», являє собою комплект дред, повністю виготовлений зі штучного волосся (канекалону), який кріпиться до волосся клієнта плетінням на кшталт кіски. Таким чином, вплетення дедред практично не шкодить волоссю при грамотному заплетенні та доборі ваги комплекту.

Чому не варто робити дреди?

❌ Через дредів випадає волосся. Якщо не зменшити тиск, що витягує волосся зі шкіри голови, через два-три місяці з'являється ризик втратити занадто багато волосся. Згодом пошкоджена шкіра може зарубцюватися, так що волосся в цьому місці взагалі перестане рости.

admin

Share
Published by
admin

Recent Posts

Компанія Асаннафлекс – пакет дой пак з замком купити в Україні

Пакети дой-пак — це універсальне та популярне рішення для пакування широкого спектра продукції. Їхня основна…

3 дні ago

Обладнання до кавомашин, кавоварок та аксесуари

Вибір якісної кавомашини чи кавоварки — це ключ до ідеальної кави в домашніх умовах або…

4 дні ago

Світлодіодні лінійні світильники: зручність і енергоефективність

Світлодіодні лінійні світильники стали популярним вибором для освітлення як в домашніх умовах, так і в…

4 дні ago

Ножичні підйомники EL Series: Ідеальний вибір для вашого бізнесу

Сучасне промислове обладнання вимагає високої надійності та ефективності. Одним із найзручніших рішень для підйому вантажів…

5 днів ago

Друк книг: послуги Фамільної типографії HUSS

Книги залишаються важливою частиною культурного життя, незважаючи на розвиток цифрових технологій. Якісний друк книг забезпечує…

5 днів ago

Найпопулярніший в Україні надувний човен Колібрі: все, що вам потрібно знати

Коли справа доходить до вибору надувного човна для риболовлі, відпочинку на воді чи активного відпочинку,…

6 днів ago