Чим фільтрувати сидр?

Найбільш поширені пластинчасті (фільтр-преси), намивальні (кізельгурові) та патронні фільтри. Пластинчасті фільтри можуть застосовуватися для фільтрації будь-якого ступеня залежно від марки фільтрувального картону.Jan 21, 2021

Купаж освітлюють і фільтрують при температурі 80 ° С протягом 1-2 хв. Охолоджують від 0 до – °З живлять діоксидом вуглецю. Розливають по пляшках.

Вміст цукру 10%. При цьому важливо не допускати кип'ятіння соку, інакше через розварювання пектину отримаєте компотний присмак та фінальний сидр замість смакоароматики свіжих яблук схожий на компотну бражку.

Домашній яблучний сидр повинен тинятися в темному місці з температурою 18-27°C приблизно 30-65 днів. Потім на дні з'явиться осад, гідрозатвор не пускатиме бульбашки (рукавичка опаде) і напій помітно посвітлішає, це означає, що бродіння закінчилося.

admin

Share
Published by
admin

Recent Posts

Лазерна епіляція для жінок клініка Doc Life на Осокорках

Лазерна епіляція для жінок: краса та комфорт без компромісів У сучасному світі жінки прагнуть поєднувати…

16 години ago

Японський стиль в інтер’єрі: як створити затишок та мінімалізм у своєму просторі

Японський стиль в інтер'єрі Kyoto house — це гармонія мінімалізму, простоти та природи. Якщо ви…

1 день ago

Готель “Шепіт Лісу”: унікальний відпочинок у Карпатах біля Буковеля

Карпати — це місце, де природа, спокій та активний відпочинок створюють ідеальний баланс. У самому…

2 дні ago

Двигун вентилятора: ключовий компонент системи охолодження

Двигун вентилятора відіграє важливу роль у підтриманні оптимальної температури двигуна. Цей елемент забезпечує циркуляцію повітря…

3 дні ago

Юридичний переклад

Юридичний переклад — це особлива форма перекладу, яка вимагає не лише високої мовної компетенції, а…

3 дні ago

Які запчастини варто перевіряти перед кожною поїздкою на далекі відстані?

Які запчастини варто перевіряти перед кожною поїздкою на далекі відстані? Перед далекою подорожжю важливо ретельно…

3 дні ago