Чи потрібно продовжувати картку ВТБ?

«Всі карти ВТБ тепер діятимуть безстроково, продовжувати та перевипускати їх не потрібно. У тому числі продовжать працювати картки іноземних платіжних систем, які, як і раніше, діють на території Росії», — повідомили в банку.8 Mar 2022

Скільки можна скористатися карткою після закінчення терміну придатності ВТБ?

Карта дійсна до останнього дня місяця, вказаного на лицьовій стороні. за закінченні терміну дії карта перевипускається банком автоматично та доставляється до того офісу, в якому було отримано раніше. Для отримання нової карти необхідно звернутись до цього офісу з паспортом.

Чи можна продовжити картку ВТБ?

Продовжити карту ВТБ24 можна, однак сам «пластик» необхідно буде змінити заздалегідь (тобто за місяць до закінчення терміну звернутися до банку щодо його питання продовження). Процедура заміни картки в ВТБ 24 досить стандартна.

Як оновити картку ВТБ?

Для перевипуску дебетової карти клієнту необхідно увійти до ВТБ Онлайн. За два місяці до закінчення терміну її дії у програмі з'явиться спеціальний індикатор, а в меню карти – інформація про терміни випуску нової та пропозицію змінити відділення банку, куди її необхідно доставити.

Чи можна скористатися простроченою карткою ВТБ?

ВТБ продовжує обслуговування пластикових карт із терміном дії до 1 липня 2020 року, згідно з рекомендаціями Центрального Банку Росії. Продовжити користуватися своїм пластиком зможуть близько 180 тисяч клієнтів, які не встигли отримати перевипущену кредитну чи дебетову картку.

Чи можна використовувати картку зі строком придатності, що минув?

Картою з терміном, що минув, можна оплачувати покупки, знімати з неї гроші або поповнювати в банкоматі, але інші операції за такою карті не доступні. Продовжили дію карток із терміном, що минув дії банки ВТБ, Россільгоспбанк, Альфа-Банк та інші.

Скільки можна скористатися карткою після закінчення терміну придатності?

Цифрові позначення вказують під номером карти, діє до останнього календарного дня включно. Приклад: якщо на передній стороні вказано позначення 11/20, ви можете користуватися пластиком до 30 листопада 2020 року. 1 грудня 2020 він стане неактивним, карту необхідно перевипустити.

Чи можна зняти гроші з картки, якщо минув термін дії?

Що відбувається з грошима після закінчення терміну дії Якщо термін дії картки закінчився, вона блокується. І тоді неможливо оплачувати товари чи послуги (у тому числі й онлайн), перекладати гроші або знімати готівка. Але кошти при цьому не зникають, а зберігаються на вашому особистому рахунку у банку.

admin

Share
Published by
admin

Recent Posts

Одяг для великих людей: Богатир — мережа магазинів чоловічого та жіночого одягу

Коли мова йде про вибір одягу для великих людей, важливо знайти місце, де поєднуються комфорт,…

7 години ago

Розбірка автомобілів та деталі для Mercedes Sprinter

Кожен власник Mercedes Sprinter рано чи пізно стикається з необхідністю заміни деталей. І саме в…

1 день ago

Розбірка автомобілів Mercedes Sprinter: Де знайти якісні запчастини

Сучасний ринок автозапчастин переповнений пропозиціями, але знайти дійсно якісні деталі для свого Mercedes Sprinter буває…

1 день ago

Реабілітація алко та наркозалежних: шлях до нової якості життя

Реабілітація наркозалежних - це важливий крок на шляху до повернення до нормального життя, звільнення від…

2 дні ago

Вишукані ювелірні прикраси: стиль та елегантність

Ювелірні прикраси завжди були символом вишуканого смаку, статусу та неперевершеної елегантності. Інтернет-магазин TOUS пропонує широкий…

3 дні ago

Як вибрати комп’ютер: що важливо врахувати при виборі, поради та рекомендації

Вибір комп'ютера – це насправді відповідальний крок, особливо, коли потрібно знайти оптимальний варіант за доступною…

3 дні ago