Чи можна застосовувати Лізобакт при ангіні?

Це комбіноване засіб, головними компонентами якого є граміцидин і цетилпіридинію хлорид. Ліки призначаються при ангіні, тонзиліті, фарингіті, стоматиті, пародонтозі, гінгівіті.. Може застосовуватися у дітей віком від 4 років.

Як приймати Лізобакт при ангіні?

4 рази на день; дорослим та дітям старше 12 років призначають по 2 таб. 3-4 рази на день. Курс лікування – 8 днів. Пігулки препарату Лізобакт® слід повільно розсмоктувати, не розжовуючи, затримуючи масу таблетки, що розтанула, в порожнині рота якомога довше, до повного розчинення.

Чи можна Лізобакт при болі у горлі?

Лізобакт® – місцевий антисептик для лікування болі у горлімістить захисний фермент лізоцим і вітамін В6 Має спрямовану противірусну та антибактеріальну дію, сприяє підвищенню неспецифічного імунного захисту порожнини рота та горла.

Що лікує Лізобакт?

Лікування інфекційно-запальних захворювань слизової оболонки порожнини рота, ясен та гортані: гінгівіт, стоматит, катаральні явища у верхніх відділах дихальних шляхів, афтозні виразки, герпетичні ураження (у складі комплексної терапії), ерозії слизової оболонки порожнини.

Як діє Лізобакт?

Спрей Лізобакт Компліт® містить три активні речовини: лідокаїн, лізоцим та цетилпіридинію хлорид. Лідокаїн – місцевий анестетик, має поверхневий аналгезуючий ефект, знімає біль і дискомфорт при ковтанні.

Скільки немає після прийому Лізобакта?

Таблетку потрібно довго розсмоктувати, після цього не можна їсти протягом 30-40 хвилин.Це пов'язано з тим, що разом з частинками їжі компоненти відразу проникатимуть у шлунок, не забезпечуючи належного впливу. Таке лікування не даватиме результату.

Як швидко починає діяти Лізобакт?

можливо одні з найкращих пігулок при першенні горла. особливо приємно те, що діяти починають практично відразу на початку розсмоктування, а ефект тримається потім півтори години.

Чи можна пити Лізобакт при кашлі?

Препарат «Лізобакт»(обговрення про нього є у великій кількості) служить антисептичним лікарським засобом. Відрізняється комбінованим складом та використовується при лікуванні різних хвороб слизової рота, які зазвичай провокують біль у горлі та кашель.

admin

Share
Published by
admin

Recent Posts

Одяг для великих людей: Богатир — мережа магазинів чоловічого та жіночого одягу

Коли мова йде про вибір одягу для великих людей, важливо знайти місце, де поєднуються комфорт,…

7 години ago

Розбірка автомобілів та деталі для Mercedes Sprinter

Кожен власник Mercedes Sprinter рано чи пізно стикається з необхідністю заміни деталей. І саме в…

1 день ago

Розбірка автомобілів Mercedes Sprinter: Де знайти якісні запчастини

Сучасний ринок автозапчастин переповнений пропозиціями, але знайти дійсно якісні деталі для свого Mercedes Sprinter буває…

1 день ago

Реабілітація алко та наркозалежних: шлях до нової якості життя

Реабілітація наркозалежних - це важливий крок на шляху до повернення до нормального життя, звільнення від…

2 дні ago

Вишукані ювелірні прикраси: стиль та елегантність

Ювелірні прикраси завжди були символом вишуканого смаку, статусу та неперевершеної елегантності. Інтернет-магазин TOUS пропонує широкий…

3 дні ago

Як вибрати комп’ютер: що важливо врахувати при виборі, поради та рекомендації

Вибір комп'ютера – це насправді відповідальний крок, особливо, коли потрібно знайти оптимальний варіант за доступною…

3 дні ago